Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti engedtek hogy a pasitok beleélvezzen a puncitokba?
Figyelt kérdés
Én imádom amikor belém engedi a spermáit!2021. aug. 18. 15:48
11/17 anonim válasza:
A fogamzásgátló nem olyan dolog amit elvárhat egy férfi a nőtől. 4-es egyáltalán nem alap, hogy mérgezed a szerettedet.
12/17 anonim válasza:
#5!
Gumit hasznaltok de nem élvezem a barátnődbe? Még gumival sem?
14/17 anonim válasza:
Persze, ezért (is) szedek tabit. Szeretem a lüktető meleg érzést, és ahogy magamhoz ölelem miközben élvez.
15/17 anonim válasza:
Nem mindenkit mérgez halálra a fogamzásgátló... ennyi erővel a férfinak meg levon 50%-ot az élvezetből a gumi, amitől teljesen értelmetlen lesz a szex.
17/17 anonim válasza:
#11 szövegértést gyakorold kicsit. Nem azt mondtam higy a gyógyster alap, hanem ha már valaki szedi akkor az az alap hogy beleélvezzen a barátja. Légyszi tanulj meg olvasni mielőtt kötekszel. És ma már elég fejlett az orvostudomány és vannak olyan gyógyszerek amiknek több a pozitív hatása mint a negatív. Negatív hatása pedig minden gyógyszernek vannak, de szerinted ha ez méreg akkor te nehogy bevegyél bármilyen gyogyszert. Ha a fogamzásgátló olyan veszélyes lenne, hidd el nem engedélyeznék. Ha valaki figyel a családjában lévő örökletes betegségekre én annak fényében választ gyógyszert akkor minden rendben lesz. Kérlek növessz egy kis agyat mielőtt válaszolsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!