Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelni akarok vele, de nagyon. Kedves férfiak, nektek
milyen keringőre felkérés jönne be?
Figyelt kérdés
Adott egy házas férfi. Néha megnéztem magamnak, hogy jól néz ki, de különösebben nem érdekelt. Aztán egyszer csak megkért, hogy adjam meg a számomat, hogy munkaügyben el tudjon érni. A szám csere aztán elmaradt. Utána volt egy-kettő szexuális tartalmú elszólása is. Ezek után engem is elkezdett jobban érdekelni, sőt most már úgy vagyok, hogy szeretném ha jól megdöngetne. Nem vagyunk kettesben, talán csak egy alkalom volt eddig. Arra gondoltam, hogy odaadom egy cetlin a számomat, hogy hívjon fel, ha jobban meg akar ismerni. Valami ötletet várnék és tanácsot legfőképp férfiaktól.
Én azért vettem el a párom, mert szeretem. Szeretem azután is, hogy csíkos a hasa, mert megszülte a kislányunkat. Akármilyen gyönyörű nő kérne meg, hogy fektessem le, nem tenném. Valószínűleg ezt a hapsit pont úgy nem érdekled. Keress inkább valaki elérhetőt, ahelyett, hogy könnyűvérűnek mutatnád magad, vagy úgy tűnne, hogy könyörögsz, hogy megdugjanak.
2021. aug. 18. 11:48
2/13 anonim válasza:
ami egyérelmű. nem kell a játszma, nem kell a célozgatás, az adtam a jeleket. megmondod neki, hogy igyatok meg valamit kettesben, mert szívesen megismernéd jobban. ha veszi a lapot, akkor nyert ügyed van, ha elhárítja, akkor egyértemű, hogy nem vagy jó nála
2021. aug. 18. 12:19
3/13 anonim válasza:
#2-vel értek egyet. Legyél nyílt vele, aztán kiderül mi lesz ;)
2021. aug. 18. 12:26
4/13 anonim válasza:
Millió és egy szingli férfi van a világon, de neked pont az kell, akinek felesége/családja van?!🤦🏻♀️
2021. aug. 18. 12:42
5/13 anonim válasza:
2es jól mondja. Ha nem veszi a lapot vagy nem vagy jó nála vagy nem les félre amit jó esetbenmeg is mond de ez nem biztos. Ha nem mondja, ne feszegesd.
2021. aug. 18. 12:59
6/13 anonim válasza:
Miért jó, hogy nős? :(
2021. aug. 18. 13:12
7/13 anonim válasza:
Szerintem is nyíltan, nyilván nem prosztó módon, de hozd a tudomására, hogy te mit szeretnél.... aztán akkor konkrét a szitu.
Ez mind szép lenne, ha nem házas emberrel csinálnád, mert az szerintem nem helyes
2021. aug. 18. 14:14
8/13 anonim válasza:
#4 és #6
Hát pont azért kell nekik a nős, mert nem véletlenül foglalt! :D
A jó pasik többnyire rövidebb ideig szinglik, csak a selejtes termékek nem kelnek el. Ez a szomorú igazság.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!