Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, térdelve vagy ágyon fekve szerettek jobban szopni?
Ágyon ülve😂
Térdelve ritkán jön be, akkor is inkább guggolok vagy ülök
a templomi gyontato fulkeben terdelve a legizgib cumizni
39N
Erzsi, hát neked semmi sem szent? ;-)
Amúgy nem értem, te és a pasi (atya) is bent vagytok, és közben a Juliska néni mondja, hogy bűnbe esett, irígységet érzett a szomszéd Bori néni iránt, mert annak szebben rakta az ura a trágyadombot? Az atya hogyan tudja kimondani a penitenciát, rezzenéstelen hangon, miközben éppen a fitymafékjén rezgeted a nyelvedet?
utollso!
kituno otletet dtal!
es igen a fiatal atyanak isteni finom a kukija es szep is! elvezi amint szopom!beul a fulkebe en ele terdelve cumizom! kozben a sok lokott gyon!
hogy nekem semmi se szent? haaaaat ez nem,mert en nem vagyok kereszteny!!
Én azt szeretem ga a csajom fekszi szetterpesztett labakkal az ágy szellen es nyüg szenved es én nyalok ő fekve szokott szopni engem
F
a pasi hanyatt fekszik szet trat labakkal,es en hason a szajammal a farkan munkalkodva fekszem elotte! a szemebe nezve cumikalom a kukijat vegig! a spermat lenyelem es meg szopok egy ideig tovabb
39N/K
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!