Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok pisiltetek már be sex közbe?? Akár az élvezettől vagy csak mert nem mentetek el előtte pisilni
Figyelt kérdés
2021. aug. 17. 12:39
4/9 anonim válasza:
Mi egy lánnyal, mind ketten igen ittasan kimentünk egy buliból dugni. Én, ha részeg vagyok alig tudok elélvezni, csak, ha nagyon keményen, nagyon sokáig dugom a lányt, ekkor is ez történt, keményen dugtam a lányt, eleinte az élvezettől kiabált, majd egyszer csak azt kiabálta, hogy, bepisilek, én meg már az élvezés határán voltam és tovább dugtam, Ő meg tényleg bepisilt.
5/9 anonim válasza:
Igen, fordult már elő mindkét okból.
6/9 anonim válasza:
Nem. Pisilek előtte, vagy végső esetben szólok és kimegyek közben. Ami az élvezettől jön, az meg nem pisi.
8/9 anonim válasza:
Tömindegy kinek megy és kinek nem. A fontos az az, hogy ha jön az inger, nem kell gátat szabi, vagy visszatartani. Brutális orgazmus követi. És ilyenkor ne érdekeljen a lepedő, meg ilyen hülyeségek. Ezek csak illúziórombolók, nem kicsit.
9/9 anonim válasza:
Igen, már orál közben is, és az élvezettől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!