Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiúnak hány évesen "illik" először szexelnie?
Jól gondolom hogy úgy 16-18 évesen?
Én szerintem 20 felett fogok először barátnőt találni, mert eléggé félénk vagyok.
9es
Az, hogy más fiúk már renegeteg tapasztalatot szereznek 20 éves korukig, szexben, párkapcsolati kérdésekben, stb. Próbáld csak meg mondjuk 22 évesem a csajozást úgy, hogy még szűz vagy...
Te pszichológus-tagadó vagy, vagy mi?😂
11# Nem hinném, hogy hátrányba kerül valaki azért, mert tapasztalatlan.
Idővel felnő az ember és megkomolyodik. Nem az lesz a fontos, hogy az illető, hogyan ismerkedik, vagy hogy milyen az ágyban, mert az ismerkedést bármikor el lehet kezdeni és csak gyakorlás kérdése. Ha pedig meg van a partner, akkor a szexet is lehet gyakorolni. Szerintem semmit nem veszít az ember, ha később kezdi.
14#
Jól van akkor, ha ez egy tény, mint ahogy azt te állítod, akkor kérlek linkelj be ide tudományos tanulmányt, statisztikát, vagy bármi kézzel fogható bízonyítékot, ami a te állításodat támasztja alá.
Ja meg téged az utca nevelt, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!