Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 3-4 ujj simán befér és szűz vagyok, az nagyon tágnak számít?
Figyelt kérdés
Nem tudom mi számít átlagosnak. Jól gondolom, hogy már nincs szűzhártyám?2021. aug. 16. 20:33
2/16 anonim válasza:
Igen, nagyon tág. Nornálisan felizgulva 2 ujj az àtlag.
3/16 anonim válasza:
Én már nem vagyok szűz, de nekem most se megy fel 3 ujj nem hogy szüzen
4/16 anonim válasza:
Ha izgalmi állapotba kerülsz akkor a hüvely is tágul,de nem hinném hogy gondoz okozna ez a szexuális életedben majd.Attól is függ hogy az ujjaid mennyire vastagok,mindenkinek más a mérete így ezt nehéz pontosan kiszámítani mert neked a 3-4 ujjad lehet olyan vastag mint egy pasinak a 2.
5/16 anonim válasza:
Ugyanez volt velem is. Szűzen simán felment szinte szárazon 3 ujj. Aztán az első alkalommal azt mondta a fiú, hogy ,,De jó szűk vagy!", pedig teljesen átlagos volt a mérete.
Ha nagyon zavar, csinálj intimtornát. De szerintem nem probléma.
6/16 anonim válasza:
Hát nekem 2 ujj, nagyon felizgatva max 3 megy be. Szóval ez alapján lehet tágabb típus vagy. Mondjuk az is lehet hogy pici lány vagy és vékonyak az ujjaid. Ha egy pasi ujjaz 3 ujjal vagy egy nő 4 vékonyka ujjal az szerintem kb ugyanaz:D
N
7/16 anonim válasza:
Uhh, akkor biztos nem fog fájni az első sem. De amúgy kifejezetten izgató az ilyen nagy punci szerintem.
8/16 anonim válasza:
Az szép..itt mindenkinek 2,3 új megy be és ez már tág.. na akkor én milyen tág lehetek..
10/16 anonim válasza:
9#nekem egy srác 4 ujja is simán bemegy🤷🏼♀️ xd eddig mégsem éreztem magam tágnak, de ezeket a válaszokat olvasva..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!