Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, mit gondoltok a BDSM-ről?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, mit gondoltok a BDSM-ről?

Figyelt kérdés
Érdekelne ki hogy áll hozzá, melyik táborhoz mennyien tartoznak.

2021. aug. 16. 19:28
A kérdező szavazást indított:
Soha
Elmegy
Csak enyhén szeretem
Mehet keményen is
Máshogy el sem élvezek
40 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
94%

Sajnos vagy nem sajnos nekem fontos szerepet tölt be a szexben. Számomra csak akkor igazán jó a szex, ha a partnert ezt is meg tudja adni nekem. Vannak ezen belül bizonyos dolgok, amiket elég keményen szeretek (pl fojtogatás), de vannak amiket inkább enyhébben (pl pálca ostor), na meg vannak olyan vágyaim is, amik sokaknak nem férnek már bele. Van amit tudok nélkülözni, van amit nem.

Mindenesetre nehéz így a párkeresés.

Mellesleg ahogy hallottam férfiaktól, sok nőnek tetszik az ilyesmi, de csak enyhén. Nagyon enyhén:D ez mondjuk szerintem nem is bdsm kategória

sub N

2021. aug. 16. 19:54
 2/8 anonim ***** válasza:
94%

A BDSM elég tág viág. Amire én vágyom azt meg én sem akarom kipróbálni, mert félteném a partner egészségét. ( Semmi csonkítás, vagy véres dolog )

24D L

2021. aug. 16. 20:24
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
Bdsm dolgok nélkül is lehet keményen szexelni. Én szeretem a szenvedélyes, vad meneteket, de mindenféle kiegészítő és durvább perverzió nélkül.
2021. aug. 16. 20:45
 4/8 anonim ***** válasza:
71%
Domináns férfi vagyok az mellett tapasztalt is. Tudom mit csinálok és teszek. Volt hogy nagyon durva szexet nyomtunk az aktuális párommal és fantasztikus volt neki is és nekem is. Nincs az a helyzet amit nem lehet kivitelezni. Sok, nagyon sok nő szereti a vad BDSM jellegű együttlétet.
2021. aug. 17. 04:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mazochista ként csak az a lényeg, hogy ne legyen látható külső nyoma (munkahelyi okokból) és sérülés se legyen belőle. Mert azért nem szívesen magyarázkodna az ember a rokonságnak a sérülés vagy egy külső nyom eredetéről, főleg ha bdsm eredetű.
2021. aug. 17. 05:08
 6/8 anonim ***** válasza:
79%
Szeretem a BDSM-et. Nem a legszolidabban. Van amit csak szolidan. Korbács pálca stb. De vannak durva vágyaim is. Szeretem ha tűvel átszúrom magamnak vagy más itt-ott a bőrömet. Szeretem a kötözest folytogatast is, olyan féldurván. 18L
2021. aug. 19. 18:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem. Egész fiatal koromtól kezdve. 25L
2021. aug. 19. 18:24
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Még nem próbáltam, csak szeretném
2021. aug. 22. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!