Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A cigányoknak mennyire kielégítő a szexuális életük?
Nagyon sok mindent lehet olvasni a témában és nehéz is általánosan beszélni erről, de mégis kíváncsi vagyok náluk hogyan működik ez.
Azt látom, hogy nagyrészük nem fektet nagy hangsúlyt a higiéniára, ami nálam alapból kizáró ok volna. Valamint a megcsalás is sokak szerint náluk gyakrabban fordul elő.
Maga a technika nyilván minden embernél egyéni, de van olyan elvárás, hogy mindkét fél számára kielégítő legyen egy együttlét vagy csak a puszta funkcionalitás a lényeg? Emellett a cigány nők elutasíthatják férjük közeledését vagy nem?
Szerinted van egy olyan homogén, egységes, masszív tömeg hogy CIGÁNYOK?..?
Nyilván egyéni. Nyilván egy budapesti értelmiségi roma családban más lesz a helyzet, mint a tiszavasvári gettóban.
De még a tiszavasvári gettóban is teljesen más a pénzes családok, meg az abszolút szegénységben élő családok tagjainak az élete.
Arról nem is beszélve, hogy mindenkinek van egy saját habitusa, az is számít.
Azoknál a cigány családoknál, ahol az igénytelenség a jellemző, szerintem nem igazán törődik a férfi azzal, hogy a nőnek is jó legyen. De lehet a nő is ezt természetesnek veszi, mert soha nem olvasott utána a dolgoknak. Meg egyébként sincs a nőnek sok beleszólása abba, hogy akar-e szexuális életet élni a párjával. Hagyja magát, legalább előbb szabadul.
Azok a családok, akik igényesen élnek, ott úgy gondolom a férfi figyel arra, hogy a nő is örömét lelje a szexuális életbe. Szerintem ott a közös örömszerzés a lényeg.
De azt hiszem ezek a dolgok nem csak a cigányokra jellemzőek. Egy igénytelen házaspárnál, legyen bármilyen származású, ha az apa iszik, veri a családot, valamint a feleség sem az agysebészek táborát erősíti, szintén nem hiszem, hogy az apuka az aktus végén megkérdezi részegen a feleségét, hogy neked is jó volt angyalom?
Illetve ahogy korábban is írtam a nő is megszokja az orgazmus nélküliséget, hogy a férfi csak végig megy rajta, mint az Intercity a kisebb állomásokon.
Persze lehet a nő olyan szerencsés, hogy minden egyes aktuskor orgazmust. De ez az egyéni anatómián múlik.
Mindenkinek olyan a szexuális élete, mint ő maga.
Ez a cigányokra, és a nem cigányokra is igaz.
Hát nèzzèl szèt kicsit.
Teremnek mint a burgonya úgyhogy biztosan jó nekik.
Laktam a VIII. kerületben 4 évig. Válogatott szomszédság...
Amit kevesen tudnak, hogy sok férfi elküldi a feleségét az utcára állni. (igen, itt prostitúcióról van szó)
És aztán persze a pénz a férfi kezében köt ki. Innen a fux, meg a többi.
A megfogant gyermekeket sajátként nevelik fel.
Ez persze egy réteg.
Nem minden cigány ilyen.
De én legalább 5 ilyen házaspárt ismertem a környékemen.
2: "Azoknál a cigány családoknál, ahol az igénytelenség a jellemző, szerintem nem igazán törődik a férfi azzal, hogy a nőnek is jó legyen. De lehet a nő is ezt természetesnek veszi, mert soha nem olvasott utána a dolgoknak."
Pl. ha nem is tud olvasni, akkor biztos soha nem olvas utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!