Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mostanában nehezen megyek el,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostanában nehezen megyek el, és bár nagyon vágyom a szexre, mégse élvezem. Mi lehet ennek az oka? 32 f

Figyelt kérdés

Az elmúlt 3,5 évben nem volt túl sok szexben részem. Tavaly volt egy 3-4 hónapig tartó kapcsolatom, körülbelül 1 éve. De ott is annyira kiábrándító és unalmas volt a szex, hogy azért léptem ki belőle. Pár hét után lényegében teljesen elvesztettem az érdeklődésem az akkori lány iránt.

Azóta nem volt semmi, még 1 kaland sem. Most viszont az elmúlt hetekben elkezdtem összemelegedni egy lánnyal, és a pénteki buli után össze is jött a dolog, de megint képtelen voltam elmenni.

Egyszerűen annyi nyomás van rajtam, mi van ha nem elég nagy? mi van ha túl hamar elmegyek? mi van ha Ő NEM? mi van ha a gumira megint lelankadok? Ezek miatt full görcsben állok neki, úgy érzem a libidóm nullán van. Kiverni sincs mostanában kedvem, kb így muszájból heti egyszer ürítek a táron. Ettől függetlenül az utcán minden csaj után megfordulok...Voltatok már ilyen helyzetben? Hogy lehet ebből kijönni? Mert most, hogy egy Vad Fruttik számot idézzek "Csak elfáradni tudok, pedig élvezni szeretnék.".

2021. aug. 15. 12:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A petting alul van értékelve.

Kezdjük azzal, hogy a szex nem a péniszét körül forog. Tudom hogy neked az a legfontosabb, de hidd el, egy nőt úgy is totálisan ki lehet elégíteni, hogy a farmeredet nem gondolod ki.

Akarsz te egyáltalán ahhoz a nőhöz hozzáérni? Akarod vegigsimítani a testét, akarod végig csókolni? Vagy csak az jár az eszedben, hogy előrántod a farkad és tömködöd helyekre?

2021. aug. 15. 12:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak a pénisz és a behatolás körül forog a szex, meg az egész szexuális életed, akkor nem csodálom hogy nagy rajtad a nyomás.

Hidd el, volt olyan partnerem, aki nem tudott teljesíteni az elején.

Akárhányszor lelankadt, vagy fel se állt, mondtam neki hogy irány dél. :) Azért vagyok itt, hogy élvezzem a dolgokat, nem azért hogy siránkozzon. Néhány alkalom után, amikor látta hogy én mennyire élvezem a dolgokat (nyalás, ujjazás, dörgölőzés, stb), kicsit ellazult, és onnantól mentek a dolgok simán. Nem volt már rajta nyomás, hogy "jajjistenemfelálle,lelankadt".

2021. aug. 15. 12:41
 3/4 A kérdező kommentje:

Szó nincs arról, hogy csak ekörül forogna a dolog. Nem szokásom átugrani a pettinget, meg az előjátékot, mert én is szeretem. Ha így jött le, akkor kicsit félrefogalmaztam a leírást.

Nyalni például kifejezetten imádok, meg nyilván közbe és attól függetlenül ujjazni is. Emellett nyilván simogatom, markolászom a fenekét, mellét, torkát. Ezek most is megvoltak, el is élvezett ,és tudom hogy nem a pénisz körül forog a szex.

Viszont ez a másik félnek is szar, hiszen normál esetben úgy megyünk ebbe bele, hogy mind két embernek jó legyen. És az egy dolog, hogy én elérem a farkam nélkül is hogy elélvezzen a másik. De ha én a lány minden próbálkozása ellenére se tudok elmenni, az neki is szar érzés meg nekem is az.

2021. aug. 15. 13:00
 4/4 anonim ***** válasza:

AZ a baj hogy nem vagy szerelmes , csak úgy unalomból jössz össze a csajokkal.

Én is úgy voltam hogy nagyon szerelmesnek kell lennem és akkor pillanatnyilag őrülten kell hogy tetszen a lány , na akkor piszok jó a szex.

Ha nem tetszik a csaj, nekem sincs kedvem semmire vele.

Az is igaz volt olyan hogy 2-3 nap után elmult a nagy szerelem és vége lett rögtön, szakitottam.

Próbálj meg olyan csajjal össze jönni hogy majd megőrülj érte és akkor menni fog a dolog.

2021. aug. 15. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!