Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában nehezen megyek el, és bár nagyon vágyom a szexre, mégse élvezem. Mi lehet ennek az oka? 32 f
Az elmúlt 3,5 évben nem volt túl sok szexben részem. Tavaly volt egy 3-4 hónapig tartó kapcsolatom, körülbelül 1 éve. De ott is annyira kiábrándító és unalmas volt a szex, hogy azért léptem ki belőle. Pár hét után lényegében teljesen elvesztettem az érdeklődésem az akkori lány iránt.
Azóta nem volt semmi, még 1 kaland sem. Most viszont az elmúlt hetekben elkezdtem összemelegedni egy lánnyal, és a pénteki buli után össze is jött a dolog, de megint képtelen voltam elmenni.
Egyszerűen annyi nyomás van rajtam, mi van ha nem elég nagy? mi van ha túl hamar elmegyek? mi van ha Ő NEM? mi van ha a gumira megint lelankadok? Ezek miatt full görcsben állok neki, úgy érzem a libidóm nullán van. Kiverni sincs mostanában kedvem, kb így muszájból heti egyszer ürítek a táron. Ettől függetlenül az utcán minden csaj után megfordulok...Voltatok már ilyen helyzetben? Hogy lehet ebből kijönni? Mert most, hogy egy Vad Fruttik számot idézzek "Csak elfáradni tudok, pedig élvezni szeretnék.".

A petting alul van értékelve.
Kezdjük azzal, hogy a szex nem a péniszét körül forog. Tudom hogy neked az a legfontosabb, de hidd el, egy nőt úgy is totálisan ki lehet elégíteni, hogy a farmeredet nem gondolod ki.
Akarsz te egyáltalán ahhoz a nőhöz hozzáérni? Akarod vegigsimítani a testét, akarod végig csókolni? Vagy csak az jár az eszedben, hogy előrántod a farkad és tömködöd helyekre?

Ha csak a pénisz és a behatolás körül forog a szex, meg az egész szexuális életed, akkor nem csodálom hogy nagy rajtad a nyomás.
Hidd el, volt olyan partnerem, aki nem tudott teljesíteni az elején.
Akárhányszor lelankadt, vagy fel se állt, mondtam neki hogy irány dél. :) Azért vagyok itt, hogy élvezzem a dolgokat, nem azért hogy siránkozzon. Néhány alkalom után, amikor látta hogy én mennyire élvezem a dolgokat (nyalás, ujjazás, dörgölőzés, stb), kicsit ellazult, és onnantól mentek a dolgok simán. Nem volt már rajta nyomás, hogy "jajjistenemfelálle,lelankadt".
Szó nincs arról, hogy csak ekörül forogna a dolog. Nem szokásom átugrani a pettinget, meg az előjátékot, mert én is szeretem. Ha így jött le, akkor kicsit félrefogalmaztam a leírást.
Nyalni például kifejezetten imádok, meg nyilván közbe és attól függetlenül ujjazni is. Emellett nyilván simogatom, markolászom a fenekét, mellét, torkát. Ezek most is megvoltak, el is élvezett ,és tudom hogy nem a pénisz körül forog a szex.
Viszont ez a másik félnek is szar, hiszen normál esetben úgy megyünk ebbe bele, hogy mind két embernek jó legyen. És az egy dolog, hogy én elérem a farkam nélkül is hogy elélvezzen a másik. De ha én a lány minden próbálkozása ellenére se tudok elmenni, az neki is szar érzés meg nekem is az.

AZ a baj hogy nem vagy szerelmes , csak úgy unalomból jössz össze a csajokkal.
Én is úgy voltam hogy nagyon szerelmesnek kell lennem és akkor pillanatnyilag őrülten kell hogy tetszen a lány , na akkor piszok jó a szex.
Ha nem tetszik a csaj, nekem sincs kedvem semmire vele.
Az is igaz volt olyan hogy 2-3 nap után elmult a nagy szerelem és vége lett rögtön, szakitottam.
Próbálj meg olyan csajjal össze jönni hogy majd megőrülj érte és akkor menni fog a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!