Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha valakinek (akivel kapcsolat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakinek (akivel kapcsolat nem lenne, csak szimpatikus) kiverném, szűzként, akkor mit gondolna?

Figyelt kérdés

Ismerős, akivel néha találkozunk, vannak néha flörtölősebb poénok, utalgatna rá, hogy szeretne valamit, pl.felhívna magához valamilyen indokkal, "netflix and chill", de nem akarnék lefeküdni vele, mivel nem volt még senkim, de azért kíváncsi lennnék milyen megérinteni.

Mit gondolna, másra számítana vagy?

20on néhány éves vagyok, konkrétabbat nem szeretnék írni.

2021. aug. 15. 00:16
1 2 3
 11/22 Nagy Zoltán ferenc ***** válasza:
24%

Ha te húsz vagy.....

Szép megfogalmazás de hogy te nem csaj vagy az fix

2021. aug. 15. 09:23
 12/22 anonim ***** válasza:
24%

#11 A "kiverem neki", azt is jelenti, hogy "kiverem előtte és közben mutatom neki". (= Akarod, hogy maszturbáljak neked?)

Szerintem így értette a kérdezö... 😂

2021. aug. 15. 11:32
 13/22 anonim ***** válasza:
59%

A kérdés az volt, hogy mit gondolna. Az első három biztosan ez kenne.

1. Fú b+, ez jól esett.

2. Azonnak el kell mondanom a haveroknak.

3. Ez a csaj még mindig itt van???

2021. aug. 15. 11:52
 14/22 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem többre számítana, valszeg elmondaná ismerősöknek aztán lehet szeretne többet és akkor abból lesz a probléma. Én nem fogadnám el ezt csak úgy egy lánytól inkább megkérdezném mi baja xd De gondolom csak azért vagyol ezzel így mert én csak szerelemből csinálnék bármit is. 21/F
2021. aug. 15. 15:19
 15/22 anonim ***** válasza:
75%

Nem hinném, hogy tiltakozna.

De szerintem, ha tényleg akar tőled valamit, akkor többre számítana. Én azt javaslom, hogy ha akarod, akkor menj fel hozzá, de mielőtt úgy alakulnak a dolgok, mondd el neki, hogy nem akarsz semmi mást tőle.

2021. aug. 15. 15:25
 16/22 anonim ***** válasza:
42%
Én örülnék neki. Végre egy lány, aki nem azt dünnyögi, hogy a szex erről meg arról szól, hanem érdekli a másik teste. Aki nem érti, hogy mi ebben az izgalmas, azt csak sajnálni tudom.
2021. aug. 17. 00:38
 17/22 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem nincs ilyen csaj, aki ezt megtenné és nem akarna többet, mást. F
2021. aug. 17. 08:04
 18/22 anonim ***** válasza:
Egy az, hogy ha felhív filmezni, nem vagy köteles lefeküdni vele. Szóval miért ne. Kettő, a kézimunka nekem kicsit olyan, mint egy maszturbáció a Wishről rendelve. Lehet élvezném, lehet, hogy alig akarna felállni.
2022. jún. 26. 16:12
 19/22 anonim ***** válasza:
Mármint kivered neki a farkát vagy kiveted neki a saját farkadat? Úgy értem fiú vagy vagy lány? És végül mi lett belőle?
2022. jún. 26. 21:08
 20/22 anonim ***** válasza:

Én örülnék, hogy segíthettem a kíváncsiságodat kielégíteni.

Megtörtént már azóta?

2022. jún. 26. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!