Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy oldjam meg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy oldjam meg?

Figyelt kérdés
Most mit csináljak?Az a gond , hogy a párom teljesen önbizalom hiányos.igen az altlag alatt van a pénisz mérete 13cm be nekem elég.igen en is szeretem a nagy farkat mint minden nő.es ezt el is mondtam őszintén, viszont nekem elég és jól teljesít nem kell más de oda fajult a dolog, hogy össze tört teljesen e.most nem tudom, hogy huzam ki ilyen melyről kevésnek érzi magát nem hiszi el hogy ő férfi .hagyam el vagy mit tegyek?

2021. aug. 14. 15:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát ne haragudj, de ha te ilyet magyarázol a pasidnak, hogy te imádod a nagy faszt, mint minden nő, akkor mit vársz?:D

Szerintem hagyd el szegényt mert csak erősíted benne a komplexusát.. Nem vagy túl tapintatos és empatikus nő az biztos. Ha őszintén elfogadod, akkor minek teszed szóvá hogy a nagyot szereted?:D

N

2021. aug. 14. 15:30
 2/6 anonim ***** válasza:
91%

Minden nővel beszéltél és MINDEN nő elmondta, hogy MIND a nagy farkat szereti? Kívánom bsszanak meg egyszer keményen egy 22 centis farokkal! Lehet el fog menni a kedved tőle!

32N

2021. aug. 14. 15:32
 3/6 anonim ***** válasza:
63%

Igen, a nagyobb jobb. Ezt normális pasi tudja és nem kell neki bizonygatni hogy a te 13 cm es farkadnál nincs jobb a világon.

Én nem ápogatnàm a gyermek lelkét.

Majd ha felnő akkor fogja tudni hogy a nő nem a farka miatt van vele.

Ahelyett hogy büszke lenne arra hogy a mérete ellenére is vele vagy. És nem egy nagyfarkú önző beképzelt bunkóval.

2021. aug. 14. 15:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Az önbizalomhiányát te nem fogod megoldani.

Azt csak ö tudja hagyd el, de ne mod meg neki hogy a szex miatt.

2021. aug. 14. 15:45
 5/6 anonim ***** válasza:
72%

Nekem szintén 13 cm, és ennek ellenére nagyon jó csaj van mellettem aki szeret.

Hiába szereti a nagyobb méretet, mégis velem van. Mert olyan a személyiségem, van egzisztenciám és jól is keresek szóval látja hogy tudunk is haladni az életbe.

Azzal tisztába vagyok hogy egy nagyobb farku csávóval jobb lenne neki a szex, de tudom hogy soha nem merné kockára tenni a kapcsolatunkat mert túl sokat veszítene.

2021. aug. 14. 18:34
 6/6 anonim ***** válasza:
66%

5

Na erről beszélek. Persze hogy jobb a nagyobb. De tizedrangú tényező egy kapcsolatban. Ezer sokkal fontosabb dolog van az életben. Csak azoknak elsődleges akik ösztönlények és csak a szex miatt vannak valakivel. Az ilyen kapcsolat meg tiszavirágéletű.

2021. aug. 14. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!