Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan férfi aki már szexelt nagyon duci nővel?
Figyelt kérdés
Milyen volt? Tényleg igaz hogy nagy test, nagy élvezet?2021. aug. 13. 19:51
11/19 anonim válasza:
Nagyon kövér nővel nem voltam mert a telt nőket szeretem. Szerintem az betegség, mert a nő nem akarna olyan kövér lenni csak nem tud vagy akár( lustaság) lefogyni, férfi részről viszont fetish, minél nagyobb annál jobb! Ugyan olyan betegség mint a lábfétis vagy a szubmisszívitas stb....
12/19 anonim válasza:
Én szeretnék egyszer egy kifejezetten pocakos és lógós hasú, 100+ os nővel szeretkezni
13/19 anonim válasza:
Én többel is voltam,a legnagyobb 192 kg volt.Mivel én imádom az extrém kövér nőket,nekem csodás velük a szex.Nyilván aki nem szereti a kövéreket,annak nem az.Én szeretem,ha a nő statikus az ágyban,s nagyon kövérek alig mozognak.Elég sok idő,amíg megfordulnak,pozíciót váltanak.
Én amúgy már le sem feküdnék sovány nővel,csak nagyon kövérrel.
14/19 anonim válasza:
Én szintúgy, a legnagyobb eddig 170 körüli kiló volt, de szeretnék a jövőben még nagyobb nőt is kipróbálni. Persze tudom, hogy itthon ez ritkaság. 😃
Átlagos, teltebb és kövér nőkkel is szexeltem már. Egy kisebb csaj is lehet kellemes, de vannak olyan időszakok, amikor csak egy nagyon nagy hölgy tud felizgatni. 🥰
15/19 anonim válasza:
Van! Nem mindenkinek van türelme a "Marokkóhoz"! Ha már van valami az ember tenyerében, akkor töltse ki rendesen az a valami és nem olyan kellemetlen egy pár, jól fejlett női emlőtől sem "pofonokat" kapni!
16/19 anonim válasza:
Én is szeretnék eggyel újra egy nagyot szexelni.
17/19 anonim válasza:
110 kiló fölött nem voltam még de a környékén igen és zseniálisak voltak. Vékonyabb 45-60 kilós csajok nekem felejtösek.
18/19 anonim válasza:
Igen, egytől egyig istenien szoptak es volt benne vmi ozgató ahogy hatulról kúrtan őket. Ettöl függetlenül nem az eseteim..
19/19 hungaroboy válasza:
Nem tudom, mert nem volt még nagyon kövér hölgy partnerem. Nem tudom hol lehet velük egyáltalán megismerkedni, nincs ilyen a környezetemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!