Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert az ilyeneket vonzom be...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert az ilyeneket vonzom be mindig? 18/L

Figyelt kérdés
Alapbol az izmos pasik tetszenek, es ha strandon latok egy ilyen ferfit/sracot, akkor tobbszor oda nezek, de nem zavaroan bamulom. Altalaban ott van mellettuk a baratnojuk is, de ha eszreveszik hogy nezem oket, akkor ok is elkezdenek sokszor ram nezni. Szoval konkretan szemezunk mikozben ott fekszik mellette a noje. Minden pasi ilyen?:D
2021. aug. 13. 12:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
75%
Bizony, a többségünk ilyen.
2021. aug. 13. 12:57
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Kár általánosítani, nem minden pasi ilyen, és azt sem lehet tudni, hogy a többség ilyen-e. Vannak ilyenek is. Az meg hogy ezeket vonzod be mindig, lehetséges hogy az ilyen pasikat keresi a szemed, de 18 évesen még kicsit fiatal vagy, lesz ez még máshogy is.
2021. aug. 13. 13:00
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor mi a kérdés? Mert ha szemezel valakivel az nem azt jelenti, hogy bevonzod. De ha az utolsó kérdésed a lényeged, hogy minden pasi ilyen-e akkor a válasz nem.
2021. aug. 13. 13:01
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem nem, én pl biztos nem ilyen vagyok és egyébként akkor a nőktől is lehetne kérdezni hogy miért olyanok amilyenek mostanában de a nők között is vannak értelmes és igen inteligens emberek is Nem szabad álltalánosítani. Nem minden srác ilyen csak álltalában a normálisabbak a háttérben rejtőznek szintúgy a lányok.
2021. aug. 13. 13:01
 5/16 anonim ***** válasza:
66%

Ha jó csaj vagy akkor persze hogy megnéz (hűséget nem vakságot). Másrészről meg aki ki van pattintva az általában piszok büszke saját magára, legyezgeti a hiúságát hogy mustrálod azért néz vissza.

Egyébként meg bocsi, de nem te vonzod be őket, hanem te kezded el stírolni a pasikat akik mellett ott a csajuk. Elve foglalt pasikkal akarsz kikezdeni akkor miért csodálkozol rajta hogy foglalt???

2021. aug. 13. 13:03
 6/16 anonim ***** válasza:
96%
Vagy beképzeled, és csak bambul. Vagy jólesik az egójának. Én nő vagyok, de ha észre veszem, hogy tátott szájjal kínosan bámulnak, még kínosabban vissza bámulok, hogy vegye észre magát.
2021. aug. 13. 13:04
 7/16 anonim ***** válasza:
71%
Ha jó nő vagy akkor persze hogy megnéznek :D Főleg ha rendesen ki is pakolsz :D
2021. aug. 13. 13:09
 8/16 anonim ***** válasza:
26%
Na privàtba dobj egy képet s megmondom a frankót mi is lehet itt a gond. Egész alakos legyen aztán. :)
2021. aug. 13. 13:10
 9/16 anonim ***** válasza:
86%
Te miért kezdesz el olyan pasikat bámulni, akik mellett ott a baránőjük? Azért ezeket vonzod be, mert te is barátnős pasikra csorgatod a nyálad
2021. aug. 13. 13:11
 10/16 anonim ***** válasza:
62%
#8 persze gondolom akkor sem tiltakoznál ha p.ncis, vagy vibrátorost küldene :D
2021. aug. 13. 13:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!