Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ! mi jó van a maszturbá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ! mi jó van a maszturbálásban?

Figyelt kérdés

2021. aug. 13. 12:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az orgazmus élménye. Próbáld ki és utána nem fogod megkérdezeni :)
2021. aug. 13. 12:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy jóóóóóóóóól esik, élvezetes, szerinted mi más?
2021. aug. 13. 12:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Hasznos dolog. Megismered a tested, hogy milyen érintésre hogy reagál, mi esik jól, hogy tudod elérni leghamarabb az orgazmust, ami később segítség lehet a párodnak, ha megosztod vele ezeket.

És igen az orgazmus.

2021. aug. 13. 12:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert élvezetes,orgazmus.
2021. aug. 13. 12:56
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Fiatalon az, hogy felfedezed a tested, hogy mi a jó neked. Sok lány csodálkozik, hogy nincs semmiféle orgazmusa. Nem is lesz, amíg azt se tudja, hogy mit élvez. Később meg egy gyors kielégülési lehetőség, ha épp nincs rá partner.
2021. aug. 13. 13:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ott mindent én csinálok, és úgy csinálom, és ott, ahol tudom, és érzem, hogy nekem a legjobb.

Ha van férfi az életemben, ő ezt csak akkor fogja tudni, ha elmondom, megmutatom neki, hogy mi a jó nekem.

Van, aki nagyon jól ráérez a dolgokra, van aki bénázik, ilyenkor átveszem az irányítást.

Én azt szeretem, ha magamnak csinálom, közben pedig a férfi cumikáztat. 😀🤷‍♀️

2021. aug. 14. 13:03
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Az a jó benne hogy kezeli a 'felindultságot'.
2021. aug. 14. 14:42
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Oh, lányok, tisztellek Titeket, bárcsak ilyen tanárnőim lettek volna tini koromban. <333
2021. aug. 19. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!