Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akik benne vagytok egy éjszakás kalandban, hogy teszitek megtenni?
Akkor Te egy csodapók vagy :D Legalább lesz mit mesélni majd milyen cifrákat csináltál..
A kizárt pasi keres szemei és értetlen arca megvan? :)
Rá szóltam többször, hogy nem szeretnék semmit. Haza se kísérjen. Erőszakos volt, itatott is. Nem volt szimpi...
Mondjuk csóktól tovább nem jutottam soha. (esténként).Kapcsolatban persze. Volt minden is...
Most nem azért, de szerinted az egyéjszakás így indul, hogy elmegyek az elsővel, akinek farok van a lába között?
A legtöbb nő nem az egyéjszakások híve és ha az is lesz belőle, nem annak indul. Nekem is volt egyéjszakásom, de szexkapcsolatnak indult, de szex közben kiderült, hogy nem illünk össze sok mindenben az ágyban, meg bonyolult volt ez a szexkapcsolat abban a felállásban, így nem folytattuk. A lényeg, hogy ismerkedtünk azért előtte. Nem sokat, de volt ráhangolódás.
Elborulhat egy nő egy buliban úgy, hogy előre tervezés nélkül lefekszik valakivel egy alkalomra, de akkor nyilván azért alakul úgy az az este, mert nagyon is működik a kémia.
Gyanítom, hogy ez nálad ilyen bosszú egyéjszakás lett volna. Csak azért is lefekszel valakivel, mert összetörték a szíved vagy mert régóta nincs szex az életedben.
Ezért nem működik, mert nem a vonzalom motivált.
Amúgy van ilyen, amikor az ember elkeseredésében teszi szét az első jöttmentnek, de szerencsére ez ritkán jön be. Mármint 1,5 éve nekem is volt egy olyan elborulásom, ha nem zárták volna le épp az egész országot 3 hónapra a pandémia miatt, szerintem egy tucat pasival lefeküdtem volna hirtelen felindulásomban (hogy bosszút álljak a nagy Ő-mön), csak szerencsére 3 hónap alatt lehiggadtam annyira, hogy a tervem ne váltsam valóra.
Szimpátia, bizalom, vágy - így tervezik megtenni. Pontosabban nem "tervezik" nincs előre kitalálva hogy na péntek éjjel 23:00h-kor alkalmi lesz bármi is történik. A többségnél egyszerűen csak engednek a csábításnak, a profibbak meg célirányosan úsznak rá arra a pasira akit kinéztek (sokkal könnyebben kaphatóak a "csak szexre" a pasik).
Avagy lemennek egy swingerbe és választanak egy (vagy több) nekik szimpatikus pasit és kész.
#14: "Mármint 1,5 éve nekem is volt egy olyan elborulásom, ha nem zárták volna le épp az egész országot 3 hónapra a pandémia miatt, szerintem egy tucat pasival lefeküdtem volna hirtelen felindulásomban (hogy bosszút álljak a nagy Ő-mön), csak szerencsére 3 hónap alatt lehiggadtam annyira, hogy a tervem ne váltsam valóra."
Na kb ugyanezt írtam én le szerelmi bánatomban az emberekről. Hogy egymást égetik ki érzelmileg csak azért mert őket megbántotta valaki, ezért ők is megbántanak másokat, és hozzátettem, hogy mekkora hülyék, hogy még ezekután van pofájuk elvárni, hogy valaki is többe nézze őket mint egy rakás sz*r... :-)
Tehát én csak kiírom magamból a rossz dolgokat, de eszembe sem jutba "bosszút állni másokon", csak azért mert engem 1x, 2x,... 50x megsértettek. :-)
16-os, a bosszú nem azokra értendő, akikkel lefeküdtem volna, mert azok még örülnek is egy kis kötelezettségektől mentes szexnek, ahogy ez a legtöbb pasi álma itt gyiken is. Valóban, van aki többet képzel bele, de az így járt. Én mindig előre megmondom, hogy nem szeretem az illetőt, MÁST SZERETEK, más kérdés, ha az illetőt ez nem érdekli és úgy véli, ezt majd meg tudja változtatni a farkával. Hát ez még soha senkinek nem sikerült, de magára vessen, ha annak ellenére élvezte az ingyen szexet, hogy megmondtam, hogy szerelmes vagyok másba.
Azon álltam volna bosszút, aki hülyített, azzal, hogy mással feküdtem volna le.
#18: Pontosan, erről beszéltem én is az előző bejegyzésembe, amit csak azért értékeltek 0%-ra, mert mocskosul igaz! :-)
Az emberek konfortzónája a hazugságok határain belül van! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!