Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szereted a chatszexet, a virtuális szexet?
Figyelt kérdés
Nem társat keresek hozzá.
Nem kérek és nem is írok privátot.
Csak kérdezem.
2021. aug. 13. 08:38
1/8 anonim válasza:
Mert olyannal is lehet akivel amúgy sosem találkoznék, és nem kell visszafognom magam semmiben. Kicsit gátlásos vagyok. Nekem ezért tetszene. Eddig olyan 20 emberrel próbáltam és egy alkalom volt amikor sikerült is a végén..........:)
2/8 cseppszi válasza:
Megoszthatod a gondolataid, az érzéseid és a fantáziád közösen kiélvezheted egy hozzád illő társsal. Ez is egyféle társas játék a gondolatokkal és érzésekkel.
3/8 anonim válasza:
Élvezem, ha felizgathatok egy férfit, de jobb szavakkal, tettekkel annyira "könnyű". És ugye közben maszturbalunk, mindkettőnknek jó érzés.
4/8 anonim válasza:
Mert, itt találhatok partnert a vágyaimra.
5/8 anonim válasza:
Jó vagyok benne, élvezem ahogy lehet játszani az érzékekkel.
6/8 anonim válasza:
Engem nyugodtan keressetek privátban is ezügyben! ;) Imádom megmutatni másoknak mekkorát élvezek. F
7/8 Kirito225 válasza:
Kérdésre válaszolva:
Add egyfajta szabadságot és kötetlenséget, ami miatt nem kell tartani és lehet élvezni mindennemű vágyat, akármilyen titkos is az... :3
Ugyanitt, valaki szeretne ilyesmit, keressen fel :P (26/F)
8/8 anonim válasza:
Szintén csatlakozom, jó együtt élvezni az ilyet, nekem is volt már telefonos és videós "játék" is. Mind a kettő élvezetes, természetesen nem olyan mértékben mint a valódi szex, de ez alap. Ha épp nincs kivel (egyedülálló vagy szakítás miatt pl), akkor részben hiánypótló... részben.
Én szeretem csinálni.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!