Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik voltak már: Pontosan milyen egy swinger klub?Hogy kell elképzelni pontosan mindent ezzel kapcsolatban?
Ha pár vagytok akkor be vehettek magatok mellé egy embert vagy, egy pár mellé mentek. De akàr az is lehet h csak el mentek szexelni ketten és figyelnek titeket vagy nem. Ha olyan helyre mentek ahol sok a szingli (90%-ban pasi) akkor sok a sovsrgó tekintet és próbálkoznak majd. Nyugodtan Nemet lehet mondani. A NEM az ott NEM!
Ha szingli pasiként mész: nagyon minimális az esélye h be szállhatsz valahova. Kevesebb a nő emiatt hierarchia harc van. Aki helyesebb, fiatalabb általában az tud nővel lenni, de még akkor se 100%.
Ha szingli nőként mész akkor tanácsos először csak nézelődni. Aki erőszakos azt le építeni és szólni a dolgozóknak ha zaklatnak. Sok pasi lesz aki csorgatja a nyálát. Bárhogyan is nézel ki kapsz pasit. De tolongani fognak. Nem is érdemes azokon a napokon menni mikor szinte orgis van. Kivéve ha ez vonz. Remélem tudtam segíteni. Írj nyugodtan privátban ha van más kérdés. Én szingli nőként szoktam menni mindig.
Ahogy fent is írják, ha szóló nőként mész akkor egy "aranybánya". Kedvedre válogathatsz a jelentkezők közül, akár 1:1-ben valamelyik zárható szobában, akár úgy is ha a nagyobb mulatságokat kedveled. S semmi sem kötelező, ha csak beszélgetni, táncolni, bulizni szeretnél azt is meg tudod tenni.
Ha párként mentek akkor is hasonló a helyzet, de ott már kell a négyigenes szabály a párcserés vagy egyéb mókákhoz.
Ha szóló pasiként... nos, ott azért már kell egy minimális kiállás ahhoz hogy többesekhez csatlakozhass - mert szimpátia alapon működik. Ha pedig attraktívabb párokkal, hölgyekkel szeretnél lenni akkor pláne - válogatni fognak a jelentkezők közül, mert megtehetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!