Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a gond, hogy nem tudok hüvelyi úton elélvezni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 20 éves lány vagyok, van egy 30 éves barátom. Ő már elég sok nővel volt, én előtte csak egy férfival, nyilván ez a korunkból is adódik. Az a probléma, hogy nem tudok, és nem is mentem el még soha hüvelyi úton, sem a barátom előtt, sem vele. Ez őt nagyon frusztrálja, és azt mondja, még sosem volt ilyen barátnője, mindegyikük élvezte hüvelyi úton is.
Mit csinálhatok rosszul? Van, hogy jó érzés maga a szex is, de legtöbbször csak a szextől nem is érzek semmit, csak csiklóizgtással tudok elmenni. A hiba biztosan bennem van, hiszen a többi lánnyal nem volt ilyen gond. Van valami tanácsotok?
Ne izgulj, nagyon sok nőnek nincs hüvelyi orgazmusa. Ettől még lehet az együttlét pont ugyan jó. Ne erőltessétek, csak érezzétek jól magatokat és lehet hogy előbb utóbb összejön.
2021. aug. 12. 16:33
2/16 anonim válasza:
Nem értem,. hogy ez miért probléma. Vannak nők akik soha az életben nem tudnak hüvelyi úton élvezni.
Örülj neki, hogy csiklóval megy.Ha a pasid sok nővel volt és mind elment hüvelyi úton, akkor a pasid nagyon-nagyot hazudik.
2021. aug. 12. 16:35
3/16 anonim válasza:
A 30 éves fiúcska csak játssza a menőt a kérdezőnek. Ő meg benyal mindent amit a pasija mond.
2021. aug. 12. 16:36
4/16 A kérdező kommentje:
Pedig eleinte nagyon csodálkozott, amikor mondtam neki, hogy én nem tudok másképp, sokszor el is felejtette, és nem segített be kézzel, szóval nem hiszem, hogy hazudik. Engem valójában csak azért zavar egyébként, mert őt nagyon, és azt érzem, nem vagyok elég jó neko így.
2021. aug. 12. 16:38
5/16 anonim válasza:
Ha ő nem segít, akkor segíts te magadnak, az iszonyatosan izgató. Legalábbis számomra, lehet hogy őt zavarná ez.
2021. aug. 12. 16:40
6/16 anonim válasza:
Én nagyon ritkán tudok elélvezni hüvelyi úton. Kb soha. Szerintem a pasid nem nem hiszi el, csak lusta jobban odafigyelni rád és az igényeidre. Nagyon sokan vagyunk így ezzel. Nem hiszem el, hogy te vagy az első nő az életében, aki nem tud attól elélvezni, hogy ki-be huzigálja a farkát.
2021. aug. 12. 16:46
7/16 anonim válasza:
Nem a pasi tehet róla, ha képtelen elélvezni hüvelyi úton... Ha képtelen, az azt jelenti, hogy 99-ban esélytelen. Már ezért is mi vagyunk a hibásak?
2021. aug. 12. 16:53
8/16 anonim válasza:
99 %-ban*
2021. aug. 12. 16:54
9/16 anonim válasza:
Nem mondtam, hogy hibás. Azt mondtam, hogy nem hiszem el, hogy a 30 éve alatt nem találkozott még ilyen nővel, amikor vagyunk így egy páran. Ilyenkor nem győzködni kell a másikat, meg témát csinálni belőle, hanem egyéb módokon illene kényeztetni a párunkat, ha egyszer tudja, hogy magától a szextől nem fog elélvezni.
2021. aug. 12. 16:59
10/16 anonim válasza:
Orálisan ki szokott esetleg elégíteni? Vagy arra nem is hajlandó?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!