Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, lefeküdnétek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, lefeküdnétek egy ilyen nővel?

Figyelt kérdés
Akit mondjuk megismertek, nagyon mosolygós, vicces, nagyon szép arca van és látjátok rajta, hogy szimpatikusak vagytok neki és benne lenne szexben is, valószínűsíthetően jó lenne az ágyban is. Viszont husis alakja van, ami nektek mondjuk nem a zsáneretek. De a fentiek mellett ti szexelnétek a nővel hosszabb távon? Ha igen, nem lenne gond az ágyban, hogy igazából a teste annyira nem vonzott benneteket elsőre? Vagy közben az arc és személyiség miatt vonzóvá válik a nő? Esetleg csak a kanosság miatt mennétek bele, mert egész vállalható az összkép? Vagy a teste kizáró ok, hiába szép az arca
2021. aug. 11. 23:46
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
61%

9

7 vagyok

Tartósban sokkal fontosabb a személyisége a kedvessège, a lelki harmónia mint a testiség.

Egy csinos szép nőt megkurni bármikor lehet. De ha beszélgetni is akarok fontosabb szempont hogy okos kedves humoros legyen.

Voltam elég sok szép és ostoba nővel. Addig szexi amíg megszólal. Heroltom van a buta nőktöl.

2021. aug. 12. 00:12
 12/23 A kérdező kommentje:

Ez oké, de kacsolatban nem fontos a szex? Nem fontos neked hogy egy vonzó szép nővel legyél? (Aki okos és kedves stb is)

Ezt sose értettem miért más a mérce külsőre. Személyiségben érthető, na de külsőre?:D

2021. aug. 12. 00:18
 13/23 anonim ***** válasza:
Ezek alapján igen a válaszom. Ha még valaki "husis", azzal nincs az égvilágon semmi gond.
2021. aug. 12. 00:20
 14/23 anonim ***** válasza:
41%

12

Nem baj ha csinos és okos is. Jobb mint a duci és okos.

De a külső kb 20% a személyiség meg 80% egy tartós kapcsolatban.

Csak baszásra fordított a helyzet. Ha kövér és buta akkor semmi jó nincs benne.

Volt gyönyörű, csinos, szép csajom, iszonyú természettel. Egy kis idő utàn már nem is tünt szépnek, nem vágytam rá.

2021. aug. 12. 00:25
 15/23 anonim ***** válasza:
91%

Én szexkapcsolatban simán benne lennék vele, ha amúgy megkapó a személyisége és valamivel megfog.

31/F

2021. aug. 12. 00:43
 16/23 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés eléggé rám illik. Én is viszonylag vékony vagyok és csak vékony barátnőim voltak viszont megismertem egy hihetetlen jó személyiségű, kicsit ducibb lányt, szex is nagyon jó volt, kb beleszerettem a személyiségébe, de 3 hónap után nagyot csalódtam benne😔. Azóta se vagyok túl rajta igazán és a szex se volt azóta olyan jó mással mint vele😕

20F

2021. aug. 12. 01:00
 17/23 anonim ***** válasza:
A normális felfogás és egyéniség szép arccal kombinálva nálam elég a jó szexhez. Persze bizonyos határok között, ahol már hajtogatni kell a nőt hogy odaférj az már nem fér bele. 31/F
2021. aug. 12. 05:46
 18/23 anonim ***** válasza:
Meg ugye a husis tág fogalom.Vannak szép husis lányok,csak sajnos az elhízott kategória nem egyenlő husis
2021. aug. 12. 07:03
 19/23 anonim ***** válasza:
Ha egy csajnak jó a kisugárzása, és jókedvem lesz attól, hogy egy légtérben vagyok vele, akkor semmit sem számit az alak, sokkal többet számit az összhang és a jókedv, igen, szexben is. Százszor jobb egy ilyen csajjal dugni, mint egy rideg, mogorva topmodell csajjal.
2021. aug. 12. 08:09
 20/23 anonim ***** válasza:
Mennyire husis, mert a lányok néha tévképzetben élnek és a tök jó alakra mondják hogy husis, de van hogy alulbecsülik a husiságot :D
2021. aug. 12. 08:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!