Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, lefeküdnétek egy ilyen nővel?
9
7 vagyok
Tartósban sokkal fontosabb a személyisége a kedvessège, a lelki harmónia mint a testiség.
Egy csinos szép nőt megkurni bármikor lehet. De ha beszélgetni is akarok fontosabb szempont hogy okos kedves humoros legyen.
Voltam elég sok szép és ostoba nővel. Addig szexi amíg megszólal. Heroltom van a buta nőktöl.
Ez oké, de kacsolatban nem fontos a szex? Nem fontos neked hogy egy vonzó szép nővel legyél? (Aki okos és kedves stb is)
Ezt sose értettem miért más a mérce külsőre. Személyiségben érthető, na de külsőre?:D
12
Nem baj ha csinos és okos is. Jobb mint a duci és okos.
De a külső kb 20% a személyiség meg 80% egy tartós kapcsolatban.
Csak baszásra fordított a helyzet. Ha kövér és buta akkor semmi jó nincs benne.
Volt gyönyörű, csinos, szép csajom, iszonyú természettel. Egy kis idő utàn már nem is tünt szépnek, nem vágytam rá.
Én szexkapcsolatban simán benne lennék vele, ha amúgy megkapó a személyisége és valamivel megfog.
31/F
Ez a kérdés eléggé rám illik. Én is viszonylag vékony vagyok és csak vékony barátnőim voltak viszont megismertem egy hihetetlen jó személyiségű, kicsit ducibb lányt, szex is nagyon jó volt, kb beleszerettem a személyiségébe, de 3 hónap után nagyot csalódtam benne😔. Azóta se vagyok túl rajta igazán és a szex se volt azóta olyan jó mással mint vele😕
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!