Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mit reagálnátok ha a lány azt kérné,hogy legalább egy órán keresztül nyaljátok a punciját?
Figyelt kérdés
2021. aug. 11. 18:14
21/26 fökapitany válasza:
A sok megmondó embernek üzenem,hogy lehet 1órán keresztül puncit nyalni. Nekem volt anno egy barátnőm aki nagyon nehezen tudott elélvezni,de rettenetesen imádta,ha sokáig nyalom ( fél óra-óra). 10 ből 6-7x el is élvezett a nyalásmaraton végén. És igen rohadtul fárasztó,de megoldható. Mondjuk én alapból imádok hosszan nyalni szóval nekem nem volt olyan "nehéz a feladat".
22/26 anonim válasza:
Nem megy.
Én 10-20percig szeretem csinálni, ennyi idő bőven elég, hogy elélvezzen a lány.
Néhányszor csináltam kb 30percig, de a végére már elfáradt a nyelvem, nem tudtam azt az intenzív érzést adni mint az elején.
1óra az már nevetségesen sok. Szexnél előfordult, de már én is untam annyi idő után.
23/26 StevenUp válasza:
ma 14:03
Jó hát tudjuk hogy tőled terhes fél Magyarország, akkora macsó vagy :D
24/26 fökapitany válasza:
Te milyen szánalmas vagy...
1: nyalástól nem lehet teherbe esni te nagyon okos
2: az,hogy te nem vagy ilyesmire képes az téged minősít nem engem.
25/26 anonim válasza:
Oh... Sok már 5-10 perc után rosszul van, mindnen baja van, hisztizik, panaszkodik. El tudom képzelni, hogy majd 60 percig...De persze a szopást azt elvárják, mélytorokkal, lenyeléssel stb. De egyébként egy óra se jobb, mert ha ügyes, akkor max 15 perc alatt elmegyek, egy órán keresztül semmit se lehetne élvezni belőle. Inkább a technikát kéne fejleszteni sokaknak.
26/26 anonim válasza:
Az én technikámmal lazán van majd egy óra, a három-négy élveztetésig, mikor a végére már az egész teste remeg... :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!