Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mit szólnátok hozzá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit szólnátok hozzá ha a barátotok női fehérneműket viselne?

Figyelt kérdés
Szöggezzük le, hogy egy teljesen heteró fiúról beszélünk de mégis különös vonzalmat érez a fehérneműk iránt, aztán egyszer csak felvetné, hogy szeretne női fehérneműket kipróbálni esetleg gyűjteni őket, (persze újonan vásárolva, akár együtt) aztán alkalmankémt felvenni akár a mindennapokban, persze úgy, hogy ne látszódjon, peldául bugyik terén elsősorban tangákra és franciákra gondolva, főként boxer alá, esetleg harisnya a nadrág alá, hidegebb időben pedig akár melltartó is, mikor takarja a pulcsi, aztán együttlét során is maradhatnának. Kérdés, ez mennyire lenne fura, taszító vagy vonzó?

2021. aug. 11. 03:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%
Abban a pillanatban ott hagynám őt, ahogy kiejtené ezt a száján.
2021. aug. 11. 03:51
 2/11 anonim ***** válasza:
69%

Te dolgod, ha el tudod viselni és fogadni akkor legyen. Konkrétan engem nem érdekel, ha mégis meglatnam a bugyit rajta csak egy jót nevetnek és úgy téged mint a párod minősítene. Nem tisztelném egyikotoket sem. Gondolom tele vagytok még barátokkal 😂😂😂😂.

Jó úton halad a transzexulaitas felé, te meg asszisztalsz mellé. Igazi párkapcsolat, csak így tovább.

2021. aug. 11. 04:24
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Semmi gond.Ha ez a vágya,akkor csinálja.Nekem nem fáj.A szexualitasban és a vágyakban ami a másiknak nem okoz fajdalmat és nem zavarja,azt szabad.

Alapszabály.

2021. aug. 11. 06:21
 4/11 anonim ***** válasza:
74%
Zavarna
2021. aug. 11. 08:11
 5/11 anonim ***** válasza:

Úgy hagynám ott, mint a pinty.

Aztán hánynék.

2021. aug. 11. 09:26
 6/11 A kérdező kommentje:
Hát, nem nyugtattatok meg, igazából kicsit engem is aggaszt a dolog, nem azért mert őt ez teszi boldoggá, hanem azért mert nem tudom ez hová vezet, párszor már sminkelte is magát, amivel megint nem lenne gond, de mindig többet próbál ki, szokta nézegetni a körmöket is, aztán jött a köldök pc, arra is azt mondta, hogy csak úgy, nem is fogja viselni aztán már rendes készlet van belőle, ugyan így a mellbimbó pc-vel is, aztán jött az, hogy próbálgatta a bugyijaimat (én nem hordok tangát) aztán mondta, hogy kipróbálás céljából vesz egyet, de abból lett három, mondta, hogy neki ez otthon így sokkal kényelmesebb aztán csak egyre több lett, aztán jöttek a harisnyák hozzá aztán melltartók, harisnyatartók és most kitalálta, hogy ebben szerete majd mászkálni,ha jön a hűvösebb idő, jó eddig is bugyiban volt mindig szinte, de most már jön a teljes szett ezek szerint, de egyenlőre még az nyugtat, hogy nem akarja magát mutogatni benne úgymond. De nyilván annyira én sem voltam ezeknek ellene, tetszett a dolog, csak most kezd már kicsit aggasztani, hogy egyszer majd azzal jön, hogy átműtteti magát.
2021. aug. 11. 10:34
 7/11 anonim ***** válasza:
A melltartó tiszta gáz! A női alsóneműk helyett pedig,lehet kapni szexibb férfi alsóneműt,necc,csipke, átlátszó,stb.,...
2021. aug. 11. 11:02
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom hány réteg ruhát tervez, a melltartó nagyon is átüt a ruhán. Látszik.

Egyébként Burce Jenner is így kezdte (ő nyilatkozta) és most Catlyn Jenner.

2021. aug. 11. 11:31
 9/11 A kérdező kommentje:

Én is mondtam már neki, de azt mondta az nem az igazi, vagyis pontosabban azt mondta, hogy az b*zis, néztem is, hogy heh?😂 Nem tudom a melltartót, hogy tervezi eltakarni, itthon már mindig rajta van, alváskor is, csak akkor veszi le, ha megyünk valahová, de akkor meg folyton azt hallgatom, hogy nem érzi magát kényelmesen.

Hát bízom benne, hogy nála "csak" ez a crossdressing lesz aztán hátha megunja.

2021. aug. 11. 11:44
 10/11 anonim ***** válasza:

9#

Ne keverjük már a szexuális orientációt a fetises öltözködéssel.Semmi köze hozzá.ha b.zi lenne,akkor nem lenne veled.Es a melegség nem úgy alakul ki,hogy idővel homokossa válik egy hetwro.Ha heteronak született,akkor az is marad.Beszéld meg vele ha aggaszt a dolog ilyen téren.

Mar az is nagy szó,hogy elfogadtad így.Biztos értékeli,és nem titkol semmit.

2021. aug. 11. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!