Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Érdemes néha sex szünetet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes néha sex szünetet tartani? Már két éve minden nap van orgazmusom (talán egy két nap maradt ki) érdemes egy kis időt ki hagyni? 28F

Figyelt kérdés
2021. aug. 9. 14:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy par napot kihagysz, pozitiv hatasa lesz, es nagyobbat is tudsz majd elvezni a kihagyas utan. De a tulzottan hosszu kihagyas sem jo, meg kell talalni az aranykozeputat
2021. aug. 9. 14:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Mennyi az optimális idő? , szeirtem így ennyi idő után nehezen viselem majd a szünetet.
2021. aug. 9. 14:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kb egy vagy masfel het, de azt is eszreveszed ha mar 3-4 napot kihagysz.
2021. aug. 9. 14:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Elméletben 3 nap amit ki kell hagynod utána elég nagyot fogsz élvezni de már 2 nap után is sokkal nagyobb
2021. aug. 9. 14:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Érdemes 3 napig böjtölni, ha amúgy lenne mit enned-innod? Szerintem nem, de ha neked így esik jól, akkor csináld. Ha van partnered akkor viszont ne csináld, inkább élvezzétek az életet, a fiatalságot, majd ráértek pihenni 70 felett :)
2021. aug. 9. 15:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem böjtölni is érdemes 1-2 napig, akkor is, ha van mit enned. Nyilván ahhoz gyakorlás kell és rávezetés, hogy addig kibírja az ember, szóval alapból nem akarnám másoknak ajánlani, de én csinálnám.
2021. aug. 10. 08:37
 7/7 anonim ***** válasza:

Addig üsd a vasat amíg meleg!

28 évesen meg sem fordult ez a fejemben. Ma is szexelnék naponta. F/60+

2021. aug. 15. 07:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!