Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuálisan vonz titeket, ha egy pasinak szép lapos hasa van, és emellett szemmel láthatóan dudorodik a nadrágja?
Nem, ez az utolsó szempont amit nézek.
Amúgy a párom elég duci volt amikor megismertem, és vérpénisze van (azaz nem látszik sok amikor lankadt)
Imádom, amikor a kanos kisfiúk feltesznek egy "lányok, nők, szeretitek, ha..." aztán ha jön egy tömeges "nem", akkor jön a hiszti :D
NőK IjeNek: rósz
PaSiK IjEnek: lYó 🤪🤪👍
Gondolom, jó párszor felhúzták már a puncidat nagy farkakra.
Nem. Nekem jobban tetszik, ha van egy kis pocakja a pasinak. Na meg mi az hogy látványosan dudorodik? Párszor láttam ilyet a metrón, baromi gusztustalan volt, hogy láttam telibe a zacskót na meg a farkat is egy kicsit oldalra hajtva. Majd odahánytam
Ha a párom jár boxer nélkül melegítőben és kidudorodik a farka, na az baromi izgató:D de így nem engedem utcára haha
Miért néztél oda, ha majd odahánytál?
#18: mert egyszerűen rohadt eltűnő volt. Közönséges dolog. Ez olyan, hogy ey nőnek a csöcsére is ránézek, ha akkora a dekoltázsa, hogy a bimbója is majdnem kilóg lol
Meg a metrón ültem, a pasi meg állt. Gyakorlatilag szemmagasságban volt és kibökte a szemem. Rohadt primitív, igénytelen dolog az ilyen. Nem tudom ezek az emberek nem néznek tükörbe?:D
Közönséges? Igénytelen? B@szki, az ott egy farok. Mit csináljon szerencsétlen férfi, vágjon belőle, hogy kevésbé zavarja a szemed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!