Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a te hímsoviniszta világodban. A normális férfiak nem így gondolkoznak, csak a szánalmas hímsoviniszták akik aztán csodálkoznak, hogy miért kerülik el őket a nők.
37-es!
Ez minden épeszű ember így gondolja. A nők is, ők is hímsoviniszták? Előbb nézz utána a szavak jelentésének, te libbant feminista tróger, aztán gyere csak ide ugatni!
” hogy miért kerülik el őket a nők”
jelenleg nem én akarom elveszíteni a szüzeségemet egy anonim oldalon :D
Nagyon minimális számú ember gondolkodik még mindig így 2021-ben és szerencsére egyre kevesebben is lesznek. Amúgy nem tudom, hogy ez alapján miért soroltál be "libbant feminista trógernek", bár a tróger jelző inkább rád illik a stílusod alapján.
"jelenleg nem én akarom elveszíteni a szüzeségemet egy anonim oldalon :D" Nem tudom honnan vetted ezt. Ez inkább a hozzád hasonló szánalmas incelekre jellemző akik a nőket szidják az oldalon mert saját hibájukból még mindig szüzek huszonévesen. Szerencsére az ilyeneknek soha nem is fog sikerülni párt találni és nem örökítik tovább a selejtes génjeiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!