Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy erjem el hogy a baratnomn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy erjem el hogy a baratnomnek spriccelos orgazmusa legyen?

Figyelt kérdés

2021. aug. 8. 17:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
61%

1, 5: én nem reklámoznám, ha tudatlan vagyok. Nem, az nem pisi, és ha ennyire tájékozatlan vagy, ne irogass ide.

3: ez nem teljesen igaz, megvan erre a technika és tanulható. Tény, hogy nem mindenki képes rá, de a nők túlnyomó többsége igen.

2021. aug. 9. 09:32
 12/23 anonim ***** válasza:
76%

Nagy akadály az itt is megjelenő sötétség!

Nem pisi!!!

Azért hiszi a sok tudatlan hogy pisi, mert spriccelős élvezéskor vizelési ingert érez a nő, és nem meri elengedni magát, attól félve hogy bepisil. De nem fog, mert egyszerre élvezni és pisilni nem lehet: az bizony a hatalmas, gigantikus orgazmus előjele!

2021. aug. 9. 09:37
 13/23 anonim ***** válasza:
79%

Nem pisi! Színtelen,szagtalan folyadék.

Belőlem erőteljes ujjazó mozdulatokkal "csalta ki",több alkalommal is ugyanaz a férfi. Amikor felbuzgott belőlem mint a szökőkút,akkor beletartotta az arcát és úgy élvezte. Bele is kortyolt.:)

2021. aug. 11. 19:06
 14/23 anonim ***** válasza:
82%

Amúgy szerintem minden nő képes rá.

Inkább az van, hogy nem minden férfi képes megtalálni és kellő ideig ingerelni a G pontot. Vagy az ütem rossz, vagy nem a farka végével éri el, vagy rossz irányba hajlik a farka és azért nem éri el.

Egy egyenes farokkal misszionáriusban akkor lehet pont eltalálni, ha a nő derekát alápolcolja párnával. Másként nem lesz jó a szög.

Egy lefelé hajló misszionáriusban sosem fogja tudni ingerelni, viszont kutyában igen.

Kb. ennyi a tudomány és ez inkább a férfin múlik, mint a nőn.

2021. aug. 13. 18:55
 15/23 Mambyy ***** válasza:
62%
Növeld az esélyét... Pasizz 😆
2021. aug. 13. 19:15
 16/23 anonim ***** válasza:
84%
10 év alatt egyszer volt rá képes a párom. Nem tudom akkor mit csináltam, de nagyon élvezte a szexet. Nem ujjazás közben történt hanem szexeltünk, ő éppen elélvezni készült. Szép lassan dugtam, majd egyszercsak a farkam mellett kispriccelt egy nagyot. Engem borzalmasan beindított, úgyhogy ezután én is tele lőttem :)
2021. aug. 14. 11:26
 17/23 anonim ***** válasza:
73%
Szólj nekem
2021. aug. 15. 15:09
 18/23 anonim ***** válasza:
73%
Bizony jol mondja 17es. En asszonyom is megspricceltette!
2021. aug. 26. 18:27
 19/23 anonim ***** válasza:
45%
A folyadék a húgycsőből jön. Az összetétele nem lényeges, tehát PISI!
2021. aug. 27. 06:13
 20/23 anonim ***** válasza:
73%

Nem pisi! Semmiféle foltot nem hagyott a lepedőn.

Nekem nem kapcsolódott össze a vizelési ingerrel.

Erőteljes érzés. Nekem nem orgazmikus. Nem kellemetlen. Érdekes.

2021. aug. 27. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!