Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy erjem el hogy a baratnomnek spriccelos orgazmusa legyen?
1, 5: én nem reklámoznám, ha tudatlan vagyok. Nem, az nem pisi, és ha ennyire tájékozatlan vagy, ne irogass ide.
3: ez nem teljesen igaz, megvan erre a technika és tanulható. Tény, hogy nem mindenki képes rá, de a nők túlnyomó többsége igen.
Nagy akadály az itt is megjelenő sötétség!
Nem pisi!!!
Azért hiszi a sok tudatlan hogy pisi, mert spriccelős élvezéskor vizelési ingert érez a nő, és nem meri elengedni magát, attól félve hogy bepisil. De nem fog, mert egyszerre élvezni és pisilni nem lehet: az bizony a hatalmas, gigantikus orgazmus előjele!
Nem pisi! Színtelen,szagtalan folyadék.
Belőlem erőteljes ujjazó mozdulatokkal "csalta ki",több alkalommal is ugyanaz a férfi. Amikor felbuzgott belőlem mint a szökőkút,akkor beletartotta az arcát és úgy élvezte. Bele is kortyolt.:)
Amúgy szerintem minden nő képes rá.
Inkább az van, hogy nem minden férfi képes megtalálni és kellő ideig ingerelni a G pontot. Vagy az ütem rossz, vagy nem a farka végével éri el, vagy rossz irányba hajlik a farka és azért nem éri el.
Egy egyenes farokkal misszionáriusban akkor lehet pont eltalálni, ha a nő derekát alápolcolja párnával. Másként nem lesz jó a szög.
Egy lefelé hajló misszionáriusban sosem fogja tudni ingerelni, viszont kutyában igen.
Kb. ennyi a tudomány és ez inkább a férfin múlik, mint a nőn.
Nem pisi! Semmiféle foltot nem hagyott a lepedőn.
Nekem nem kapcsolódott össze a vizelési ingerrel.
Erőteljes érzés. Nekem nem orgazmikus. Nem kellemetlen. Érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!