Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Éreztetek már olyat, hogy nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztetek már olyat, hogy nem is a szexre, hanem egy bizonyos! fajta szexre vágytok nagyon?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy én hónapok óta teljesen jól elvagyok szex nélkül, nem szenvedek a hiánytól. Mert nem maga a szex hiányzik, hanem egy bizonyos fajta partner/szex. Mégpedig egy domináns férfival egy igazán van dugás. (sub vagyok)

Emiatt nem is gondoltam, hogy volt szexpartnereket felkeressem vagy ismerkedjek valakivel szexre stb. Egyáltalán nem izgat, úgy érzem a sima szex nélkül meglennék még nagyon sokáig. Viszont ez amit írtam, nagyon hiányzik, szinte bekattanok annyira vágynék rá. De ezt meg ugye nagyon nagyon kevés férfi tudná megadni. Tehát baromi rossz esélyekkel indulnék, ha ilyesmit keresve regisztrálnék valami társkeresőre.

Tudom nem annyira átlagos, amikre vágyom, de nem is gondolom annyira extrémen betegesnek. Olyanok mint pl hogy könnyesre szopasson egy pasi, letolja a torkomra a farkát, merjen erősen fojtogatni, befogni a szám, felpofozni, elverni a fenekem, dugjon meg keményen stb. De erre szinte lehetetlen partnert találni.

Ti voltatok már ilyen helyzetben, hogy mondjuk a sima szex nem hozott lázba, de egy fétisetek megéléséért viszont bármit megadtatok volna? Már azon is gondolkodtam, hogy talán fizetős pasitól megkaphatnám ezt. De kicsit félek a betegségektől, meg ugye nem lehet tudni, hogy ki a valóban ügyes, meg akivel nem azt érzem, hogy csak a pénzem kell neki.

(Hozzáteszem nem vagyok ronda, de a megfelelő pasik nem nagyon találtak meg eddig)

Vagy szerintetek valahogy el lehetne tüntetni a fejemből ezt a sóvárgást?

2021. aug. 8. 14:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Ismerkedek, keresem a megfelelő partnert. Nem nagyon van más, igazán kielégítő út

20F

2021. aug. 8. 15:13
 12/24 anonim ***** válasza:
Én is keresgélek, de néha az öngyilkosság is az eszembe jut.
2021. aug. 8. 15:18
 13/24 anonim ***** válasza:
Éreztünk? és? most mennyivel vagy beljebb?
2021. aug. 8. 15:19
 14/24 anonim ***** válasza:

Én éppen az ellenkezőjét keresem/kerestem.

Rendkívül domináns személyiség vagyok, és olyan pasit szerettem volna, aki hajlandó alárendelődni a szexben.

De mindegyik csak ugat, nem harap…

2021. aug. 8. 15:20
 15/24 anonim ***** válasza:
66%
#14 ha a sub harap az rég rossz!!!! :)
2021. aug. 8. 15:23
 16/24 anonim ***** válasza:
Nem rossz az, csak tudja, hogy jól meg lesz büntetve.
2021. aug. 8. 15:35
 17/24 anonim ***** válasza:
Tehat provokal.... akkor ki is iranyit? :D
2021. aug. 8. 15:39
 18/24 anonim ***** válasza:
Ezt közöld a pasival amikor ismerkedsz és kicsit rámenősen próbáld rávenni én swich vagyok ha ezt szeretné a partner ezt csinálom van hogy én igénylem kicsit az bántalmazást de szívesen csinálom is pl az egyik dom vágyam hogy megkötözve lassú tempóval dugjam meg egy csaj szájat úgy hogy minden nyomás tövig megy ameddig el nem megyek
2021. aug. 8. 15:45
 19/24 anonim ***** válasza:

Azt akarod hallani, hogy a szub irányít?

Bizonyos értelemben mindenképpen.

Ez egy játék, két ember között.

Ha a szub csak fekszik és hagyja magát akkor az csak egy fadarab, csak jobban hangzik úgy, hogy ő szub.

A szubmisszív félnek vannak határai abban is ő irányít.

Ha a domináns csak a saját élvezetére koncentrál, azt gyorsan elunja a szub, vagy konkrétan egy bántalmazó kapcsolat lesz, szóval egy domináns férfinek oda kell tenni magát, hogy megfelelően "szórakoztassa" az elméletileg alárendelődő párját.

2021. aug. 8. 15:47
 20/24 anonim ***** válasza:

Egyébként komolyra fordítva, ismerkedésnél ezekről az elején beszélve elég könnyű megtalálni ki az aki vevő erre, ki az aki nem.

Egyébként semmi extrém nincs ebben ami a vágyad..

Mondjuk a legtöbb csaj csaj ugatja a témát, aztán amikor rámarkolok kúrás közben a torkára kicsit akkor pislog erősen hogy hoppá :D :D

Mondjuk vannak cifrább dolgaim is, na azokra nem egyszerű csajszit találni, úgyhogy én ezeket a dolgokat lassan elkezdem elengedni erre az életemre. :)

2021. aug. 8. 15:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!