Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kb 3-3,5 cm vastag farok az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb 3-3,5 cm vastag farok az már túl vékonynak számít?

Figyelt kérdés
Nem szoktam farkakat nézegetni xd, igy azt hittem az enyém teljesen átlagos. De nemrég azt hallottam valahol, hogy a 4-5 centi vastag farkak az átlagosak. Hű de megdöbbentem. Ez igaz?

2021. aug. 8. 09:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy kicsit vékony. De ettől még lehet jó a szex. 4cm re mondom azt, hogy nekem az a legélvezetesebb. De mind mások vagyunk:) szerintem feleslegesen parázol rajta, mert változtatni amúgy se tudsz. Legyél normális a lányokkal és figyelmes szexnél, kéneztesd a lányt is (sok pasi azt se tudja mi az előjáték) és akkor nem hiszem hogy gond lenne
2021. aug. 8. 10:28
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem teljesen tökéletes lenne

Bár továbbra is röhejesnek tartom, amikor elképzelem, hogy mérőszalaggal a kezetekben álltok a lakásban és méregetitek a farkatokat.

Mindezt teszitek ahelyett, hogy megtanulnátok odafigyelni a nőkre…

2021. aug. 8. 10:50
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Atlag átmérő 3,3-3,8 centi, ilyen méretre való óvszerrel vannak tele a boltok polcai is.

Az meg nem lesz a csaj homlokára írva, hogy ez neki elég lesz-e vagy sem?

2021. aug. 8. 13:22
 14/21 anonim ***** válasza:

#12 ettől még odafigxelünk

Ez max 10 másodpercbe kerület az egész életemben

2021. aug. 8. 13:24
 15/21 anonim ***** válasza:
93%

#12 Mert a nők nem méregetik mellüket? Ha másért nem, hogy tudják mekkora ruha kell nekik, aztán van aki kés alá fekszik, mert kicsinek találja, és azzal a szöveggel indokolja, hogy attól lesz önbizalma. De pasiszemmel ez az indok is röhelyes.

Minden pasi megméri legalább egyszer, hogy mekkora a szerszáma, így tudja hova sorolhatja magát a húspiacon. Mint ahogy a nők is a mellméretük alapján rangsorolják magukat.

2021. aug. 8. 13:40
 16/21 anonim ***** válasza:
52%

#15: lol dose hallottam ilyet, hogy mellméret alapján rangaorolnánk magunkat:DDD

Sőt manapság a kis mellek a 'divat'

N

2021. aug. 8. 13:51
 17/21 anonim ***** válasza:
#16 Akkor minek a sok mellnagyobbító műtét, meg az indok, hogy addig nem volt önbizalma?
2021. aug. 8. 13:59
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy a kis mell a divat. Van olyan pasi akinek a kicsi jön be, van akinek a nagy. (szerintem amúgy, azért többen vannak akik a nagyot szeretik)
2021. aug. 8. 18:17
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

"#15: lol dose hallottam ilyet, hogy mellméret alapján rangaorolnánk magunkat:DDD"

Lol, barlangban éltél eddig? Biztos sosem hallottál olyat, hogy nagymellű nő...

Amúgy a 4 cm, amekkora nekem van, még az is vékony.

2021. aug. 8. 18:19
 20/21 anonim ***** válasza:
55%
Mi az kerület? Óvszeren is nem véletlenül van kerület megadva, mert több átmérő tartozik egy kerülethez, mivel nem kör keresztmetszetű. A statisztikákkal sem lehez összevetni mert azoknál is kerületet mérnek. Szóval így nehéz megmondani, hogy kicsi-e.
2021. aug. 8. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!