Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb 3-3,5 cm vastag farok az már túl vékonynak számít?
Nekem teljesen tökéletes lenne
Bár továbbra is röhejesnek tartom, amikor elképzelem, hogy mérőszalaggal a kezetekben álltok a lakásban és méregetitek a farkatokat.
Mindezt teszitek ahelyett, hogy megtanulnátok odafigyelni a nőkre…
Atlag átmérő 3,3-3,8 centi, ilyen méretre való óvszerrel vannak tele a boltok polcai is.
Az meg nem lesz a csaj homlokára írva, hogy ez neki elég lesz-e vagy sem?
#12 ettől még odafigxelünk
Ez max 10 másodpercbe kerület az egész életemben
#12 Mert a nők nem méregetik mellüket? Ha másért nem, hogy tudják mekkora ruha kell nekik, aztán van aki kés alá fekszik, mert kicsinek találja, és azzal a szöveggel indokolja, hogy attól lesz önbizalma. De pasiszemmel ez az indok is röhelyes.
Minden pasi megméri legalább egyszer, hogy mekkora a szerszáma, így tudja hova sorolhatja magát a húspiacon. Mint ahogy a nők is a mellméretük alapján rangsorolják magukat.
#15: lol dose hallottam ilyet, hogy mellméret alapján rangaorolnánk magunkat:DDD
Sőt manapság a kis mellek a 'divat'
N
"#15: lol dose hallottam ilyet, hogy mellméret alapján rangaorolnánk magunkat:DDD"
Lol, barlangban éltél eddig? Biztos sosem hallottál olyat, hogy nagymellű nő...
Amúgy a 4 cm, amekkora nekem van, még az is vékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!