Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért melltartó nélkül vásárol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért melltartó nélkül vásárolt nem régen egy hatalmas mellbimbójú csaj a Lidlben? Bővebben lent! 24/F

Figyelt kérdés
Kb 1 órája voltan az egyik nagy áruházban. Egy kb 25-27 év körüli magas vékony bombázó csaj felül csak 1 lenge fehér színű top szerűségben volt, nagyon mozgott is rajta a felső és rengetegszer beláttam a melléhez. Szinte semmi melle sincs, teljesen deszka volt, de a bimbója azt hatalmas volt, egész nap tudnám szopogatni és nyalogatni. Vajon miért volt így az üzletben? Egy idősebb nővel volt, az anyjával lehetett. De vajon milyen célból lehetett így a nagy boltban rengeteg ember között? Mindenesetre nekem nagyon tetszett, rettenetesen nagy mellbimbó mániás és imádó vagyok

2021. aug. 7. 17:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
37%
Kamu kérdés köszi...
2021. aug. 7. 18:59
 12/23 anonim ***** válasza:
80%
Mivel tudja, hogy kicsi a melle így akart szexi lenni. Úgy látszik ikerül is neki Okos lány.
2021. aug. 7. 19:03
 13/23 anonim ***** válasza:
74%

"Nem mind1 egyáltalán. Miért lenne az?

* És az mindegy hogy én ki vagyok?

*

* * Velem. Hát azért, mert én szeretnék veled megismerkedni.

* *

* * * Wat??? Kivel? Miért?

* * *

* * * * Szia. Lenne kedved ismerkedni?"

Ezt írtam a kérdéshez: "Ha nincs melle, nem kell melltartó."

🙄😶😐

2021. aug. 7. 19:07
 14/23 anonim ***** válasza:
65%
Komolyan néhány pasi tényleg azt gondolja, hogy a nők csak a kedvükért műsort adnak, hogy csorgassák rájuk a nyálukat? 😂 nem azért, tetszik az önbizalom, de ez már nevetséges 😂
2021. aug. 7. 19:08
 15/23 anonim ***** válasza:
52%

14es

Tudjuk, csak magatoknak akartok tetszeni.

2021. aug. 7. 20:41
 16/23 anonim ***** válasza:
62%
Azért gáz, hogy már egy ilyen kérdés alatt is ismerkedni akarnak. Nekem is jött privát.
2021. aug. 7. 20:43
 17/23 anonim ***** válasza:
59%
Nekem is írtak már ketten, aztán jól meg is sértődtek, amikor megírtam, hogy nem ismerkedem. Hihetetlen.
2021. aug. 7. 20:46
 18/23 anonim ***** válasza:
59%
Nekem is írtak, de teljesen felesleges válaszolni az ilyenekre. Szánalmas aki így próbál ismerkedni.
2021. aug. 7. 21:00
 19/23 anonim ***** válasza:
60%
Az a gáz, hogy mennyire szívre vesztek egy üzenetet egy anonim oldalon. Ha nem akartok dumánlni, ignoráljátok, el se olvassátok, és pá.
2021. aug. 7. 21:13
 20/23 anonim ***** válasza:
17%
Nekem is kicsi a mellem és legszívesebben én sem venném fel melltartót, de attól félek inkább nevetségessé válnék mint szexivé.
2021. aug. 7. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!