Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, mélytorkozni kinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, mélytorkozni kinek szoktatok?Szetettek? Csak kiváltságosoknak adjátik ezt meg?Miért?

Figyelt kérdés

2021. aug. 7. 08:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
48%
Haszonert én is szívesen. Bulikban sokszor. 20L
2021. aug. 7. 10:08
 12/14 anonim ***** válasza:
60%
Senki kedvéért nem fogok megfulladni. Javaslom, hogy próbáld ki, és majd megérted.
2021. aug. 7. 10:10
 13/14 anonim ***** válasza:
75%
Igen szoktam, szeretek. A férjemnek csinálom, mert szeretem. Nem kérte, de csinálom neki, mert látom, hogy ő is szereti és örül neki. Ő a kiváltságos, mert elvett feleségül és jól bánik velem.
2021. aug. 7. 16:03
 14/14 anonim ***** válasza:
83%
A pasitól és a hangulatomtól függ. Volt már, hogy egy srácnak gyakorlatilag már az elsőnél bekaptam teljesen, pedig az átlagnál lényegesen nagyobb volt neki, de egyszerűen ott, akkor annyira be voltam indulva és rá voltam izgulva. Másoknak meg sokadik alkalomra sem, pedig nem is volt nekik különösebben méretes, és nyilván örültek volna, ha torokra veszem, némelyikük még utalt is időnként erre, hogy megpróbálhatnám esetleg. Összességében szerintem ez egy olyan dolog, ami lényegében ösztönösen jön, ha egy nő nagyon vágyik az adott pasira.
2021. aug. 9. 07:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!