Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, volt már olyan hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, volt már olyan hogy a szeretőtökkel szeretkeztetek, és felhívott aktus közben a párotok?Felvettétek?Vagy ti hívtátok fel a párotokat miközben szeretkeztetek?Ti csalhatjátok őt, de titeket nem csalhatnak meg?

Figyelt kérdés

2021. aug. 6. 21:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
34%
#9 mert egy erkölcsfröccs véleményt prédikáltál kéretlenül
2021. aug. 6. 22:29
 12/16 anonim ***** válasza:
90%
Igen, volt már hogy háromszor hívott a párom mivel nem kapta meg az üzenetet és nem tudta hol vagyok. A szexet persze abbahagytuk, vártam fél percet amíg kifújtam magam és felvettem, de ott volt a szeretőm az ágyban és elkezdett kényeztetni. Egyszerre sok érzés fogott el, rettentő félelem h a párom rájön valamire vagy meghall valamit, és szégyenérzet hogy hogy tehetem ezt vele, másrészt valami hihetetlen bizsergető izgalom...
2021. aug. 6. 22:33
 13/16 anonim ***** válasza:
45%
#11 Ez nem erkölcsfröccs, hanem tény.
2021. aug. 6. 22:36
 14/16 anonim ***** válasza:
73%

Több férjezett nőnek van szeretője mint férjes férfinek.

Nőknek tedd fel a kérdést ne férfiaknak.

2021. aug. 7. 06:50
 15/16 A kérdező kommentje:
# 14 Csajok...így tettem fel.a kérdést...ezen mi.nem egyértelmű?
2021. aug. 7. 08:04
 16/16 anonim ***** válasza:
24%
Minket a baratom felesege hivott fel szex kozben, nem vettuk fel. 🙂
2021. aug. 10. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!