Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk lányok, ezen az oldalon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk lányok, ezen az oldalon sokan kerestetek/találtatok barátság extrákkal kapcsolatot?

Figyelt kérdés
2021. aug. 6. 16:25
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Találtam volna párat amúgy... de egy nap után mind eltűnt eddig szóval csak szájuk volt nagy (már nem úgy :D )
2021. aug. 6. 20:11
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Mivel zömében trollok és homárok találnak be, én már erről letettem. Nagyritkán írkálok igazi hölgyekkel is, de ők általában nem emiatt vannak itt. Ja, és szerintem nem létezik itt olyan nő, aki 100 km-nél közelebb lakna hozzám... 😄
2021. aug. 7. 09:30
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez ismerős, én Kaposvári vagyok , Szegedi, Debreceni, Győri meg Budapesti csajokat találok csak itt. 43F
2021. aug. 7. 13:25
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem találtam még megfelelő hőlgyet de nyitott vagyok.F
2021. okt. 1. 11:00
 15/16 anonim válasza:
64%

Aki az ilyen kérdésekre férfiként azt írja, hogy talált, az valószínűleg troll. Gondolkozz női fejjel. Szexet akarnál. Mi sem egyszerűbb? Ha az életben valamiért nem is opció, bármilyen tetszőleges társkeresőn, ahol kép is van és diszkrét, mert nem célzottan szex miatt vannak ott az emberek szinte ingyen svédasztal. Minek kockáztatnál, minek végeznél plusz munkát, mikor nőként neked szűrnöd kell a minél nagyobb jelentkező TÖMEGET és jól választanod, hogy ne valami beteg, perverz állattal vagy veszélyes alakkal akadj össze.

Eleve emiatt már az internetre is kevés nő fanyalodik és igyekszik ismerősi körben keresgélni, de aki ebben látja a diszkréciót (idegennel szexelni) az is szereti látni a jelentkezőt meg nem nyíltan ajtóstól rontani a házban, mert úgyis a férfi akar többet, jobban, stb. szexelni és csak etikettből kerülgeti a forró kását, hogy meghívja kávézni a csajt vagy egy sétára.

2022. márc. 15. 19:46
 16/16 anonim válasza:
Én tavaly találtam innen egy 30éves nőt, jó párszor össze is futottunk csaj sajnos vége lett mert találtam valakit helyette. De simán lehet amúgy ilyen kapcsolatot kialakítani csak kedvesnek kell lenni. Még akkor is ha azt gyanítod hogy trol.
2022. aug. 21. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!