Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 40 éves nők miért szeretnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 éves nők miért szeretnek 20 éves srácokkal dugni?

Figyelt kérdés
2021. aug. 6. 06:24
 1/7 anonim ***** válasza:
82%

Úgy érted negyvenes nők, huszonéves srácokkal?

Akkor én kivétel vagyok, mert NEM keresek huszonéveseket. (Ők hiába írnak rám privátban, KIZÁRÓLAG BARÁTSÁGOT tudok elképzelni velük.)

35 éves kortól azonban nem ellenzem a jelentkezést - de akkor sem gyors numerát keresek. (Az 50-esek és 60-asok pedig "szeretői" kapcsolatra vágynak - nekem meg az nem kell.)

Ui: SOHA nem tudtam volna elképzelni a szerelmi háromszöget. Valaki mindig komolyabban sérülhet és erkölcstelen dolog.

2021. aug. 6. 06:49
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Én azt tapasztalom, hogy többet akarnak szexelni a huszas években járó srácok. Nincs olyan nagy tapasztalatuk de szerintem ügyesek. Sok menetet bírnak. Én ezért szeretem a huszas srácokat. 44N
2021. aug. 6. 07:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Feszes a bőrük, lelkesek, idomíthatók, bevállalósak, mindig feláll a farkuk.

Persze vannak kivételek: gyerekesek, nyafogósak, gyorstüzelök, és volt màr akinek nem állt fel.

2021. aug. 6. 08:03
 4/7 anonim ***** válasza:
56%

"Nincs olyan nagy tapasztalatuk de szerintem ügyesek"

Már aki.

Ha a szexuális kultúra életkortól és tapasztalattól függne, akkor minden emberre egyre jobb és jobb szexuális élet várna, ahogy idősödik, míg végül ő lenne minden nő, vagy férfi álma. Ez nyilván nem így van.

A tapasztalat túl van értékelve. Szerintem vagy van érzékünk a másik nem igényeinek kielégítéséhez, vagy nincs.

Én a legelső szexnél is tökéletes munkát végeztem "tapasztalatlanul" 19 éves koromban, mert nem egy barlangban éltem, vagy legalábbis be volt vezetve az internet 😁

(26-F)

2021. aug. 6. 08:31
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Pont azért, amiért az idős férfiak a fiatal lányokkal szeretnek
2021. aug. 6. 09:37
 6/7 anonim ***** válasza:
24%

#3!

Lehet hogy te szex függő vagy fehér májù vagy? Egy kiadós szex nekem többet jelent mint hogy egy fiatal pasi többször élvezzen bennem mellettem. Te sem voltál normálisan meg dugva az életben.

2021. aug. 6. 10:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Inkább fiamnak érezném mint férfinek.Nem gerjednék rá biztos.

Nekem 38-48év lenne ha ez aktuális lenne.

Szerintem a fiatalságukat szeretnék visszahozni, esetleg a jobb potenciába bíznak..

Bizonyítani akarnak hogy még nem öregek.

Akinek ez kell, tegye. Egészségére!

43/N

2021. aug. 24. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!