KezdƑoldal » SzexualitĂĄs » HeteroszexualitĂĄs » Nagyon beteg, ha ez felizgatot...

Figyelem! A SzexualitĂĄs kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnƑtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szƑd Vissza gombja segĂ­tsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.

Nagyon beteg, ha ez felizgatott? 20FđŸ€Ș

Figyelt kérdés
A fĂŒrdƑbe volt egy kiscsaj, akit mĂĄr kinĂ©ztem, nagyon szĂ©p volt. Egy barĂĄtnƑjĂ©vel volt ha jĂłl lĂĄttam, a hullĂĄm medencĂ©ben voltunk. Beindult a hullĂĄmzĂĄs, Ă©s a lĂĄny rosszkor ugrott, ezĂ©rt nekem sodrĂłdott Ă©s a feneke hozzĂĄĂ©rt a farkamhoz. UtĂĄna megfordult rĂĄm nĂ©zett Ă©s bocsĂĄnatot kĂ©rt Ă©s elment. ValamiĂ©rt nagyon bejött.😳

2021. aug. 5. 17:39
1 2
 11/12 A kĂ©rdezƑ kommentje:
#10 És igen :(
2021. aug. 5. 20:13
 12/12 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
Nem azt akartad mondani, hogy az lenne beteg, ha nem izgatott volna fel?
2021. aug. 5. 23:57
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!