Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találkoztatok domináns férfival?
Figyelt kérdés
Logikusan egy beszélgetést nem kezdhetek azzal hogy “domináns” vagy?! Viszont számomra ez nagyon fontos lenne2021. aug. 5. 17:12
1/11 anonim válasza:
Én pl itt. Ki is van írva a neve.
2/11 anonim válasza:
Miért mit szeretsz ha kikötöznek? Vagy azt hogy ha ő irányít mindent? Vagy szoptat és használ?
3/11 anonim válasza:
Én itt találtam. Nem kerestem, de ő megtalált. :)
4/11 anonim válasza:
Az én sub kapcsolataim a legváltozatosabb helyeken jöttek össze. Munkahelyen, vonaton, boltban, uszodában is ismerkedtem már meg olyannal akivel később d/s kapcsolatom lett.
Látszik ez az embereken sztem...
6/11 anonim válasza:
Családi összejövetelen az egyik rokonom párjával.
7/11 anonim válasza:
BDSM társkeresőn is ismerkedhetsz célzottan
engem is izgat a BDSM domináns férfiként, de ez annyira nem egyértelmű kinek mi jön be
sok vezető pozícióban levő pont azt szereti, ha alázzák
9/11 anonim válasza:
Mi érdekelne pontosan a dominancián belül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!