Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet gyakori, hogy egy szexelő pár mindkét tagja egyszerre élvezzen el?
Figyelt kérdés
2021. aug. 5. 17:04
11/16 anonim válasza:
Nem tudom mit lehetett ezen lepontozni ha egyszer így van :D vagy talán irigykedtek? #10
12/16 anonim válasza:
Ehhez rohadtul össze kell "szinkronizálódni" a partnerrel, és kommunikálni közben a másikkal, de nem lehetetlen.
13/16 Twastar válasza:
Nagyon sok nő nem is tud kufircolás közben elmenni.
De ha olyan párod van aki igen, akkor az idő előrehaladtával egyre jobban összeszoktok.
14/16 anonim válasza:
Nálunk elég gyakori, de szeretem, ha a párom megy el előbb :) 33F
15/16 anonim válasza:
Nekem minden kapcsolatomban így ment. Egyet kivéve, de az csak egy alkalom volt, és mentálisan nagyon beteg volt szegény lány. Nem tudta elengedni magát, és nagyon dolgozni kellett rajta. Másnap viszonozta. Aranyos volt, de annyira kettyós, hogy nem lehetett jövője a dolognak.
16/16 anonim válasza:
Nagyon ritka.
Én mindig a csajt élveztetem el előbb, utána olyan odaadó, lesz, hogy a férfi is elélvezzen, hogy bármit csinálhatsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!