Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fogva tartás filmekben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogva tartás filmekben?

Figyelt kérdés

Milyen olyan filmet tudnátok mondani amiben lányok vannak fogva tartva, megkötözve?

Őszinte leszek szépnek tartom ha egy lány meg van kötözve, fogva van tartva, èrdekel a bdsm, de nem vagyok szexuális vadállat, csak a kötözès szèpsège vonz engem. Elég sok filmet láttam már ès tetszett,èn is voltam már megkötözve s az is, milyen filmek vannak? Láttam már pl a szomszéd lány 2007 filmet bár ott csak a kötözès tetszik de amit a lánnyal csinàltak arra nincsenek szavak. Még nem olyan régen Chloe Grace Moretz új filmjét néztem meg a Gréta filmet az is tetszett, szerintem ő nagyon szép lány az nagyon bejött, meg a bilincsben film az annyira nem , számomra az akkor lett volna nézhető ha fiatalabb lány játszotta volna! Chloe Grace azért is nem semmi nekem, mert ő neki ez már a második filmje amiben megkötözik. Bdsm fan talán a lány? :) Vèlemènyetek? Van kedvenc filmetek ezzel kapcsolatban?

2021. aug. 5. 11:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Szolgálólány meséje. Abban mindenféle alázás van.
2021. aug. 5. 12:06
 2/18 A kérdező kommentje:
Köszi azt nem ismerem megnézem
2021. aug. 5. 12:09
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Kötözz meg és ölelj! (bár inkább populárisabb vonal)

The Duke of Burgundy (csak női vonalon az alázás)

Walk All Over Me (domina csajok)

Gerald's Game (horroros megoldás)

Sibling Secrets (1996-os S&M testvérek között)

Remélem tetszik majd valamelyik ;)

2021. aug. 5. 13:24
 4/18 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm. Na ezeket még nem is ismertem, még fogom nézni, egy kis csemege estére.
2021. aug. 5. 13:58
 5/18 A kérdező kommentje:
Ès a szolgàlòlàny mesèiben van is megkötözve nő? Nem láttam meg de èrdekesnek tűnik.
2021. aug. 5. 18:18
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

A szolgálólány meséje sorozat.

Vannak epizódok, ahol meg van kötözve, de sokszor csak lefogják őket.

Az a sztori lényege, hogy kevés a termékeny nő, ezért őket fogva tartják, és kényszerítik a szexre, aztán pedig a terhességre.

2021. aug. 6. 06:21
 7/18 anonim ***** válasza:
17%
Jó hogy sok ilyen elmebeteg van, akit ilyen tűzbehoz! Kellene ilyen vagy 1000. De sajnos több millió van! És a baj az hogy nem tudni meddig mehetnek el, ha beleszabadulnak a dolgokba! Egy seggrepacsi izgalmas tud lenni, de pirosra verni valakit, az már betegség. Akkor is ha a nő élvezi!
2021. aug. 12. 13:50
 8/18 A kérdező kommentje:
Akkor menj el papnak gec. :)))
2021. aug. 12. 16:34
 9/18 kisördög1 ***** válasza:
Nem láttam ezeket a filmeket, de kedvet kaptam hozzájuk! Engem is vonz a light bdsm (kényszerítés, kötözés, kiszolgáltatottság), nem hagyom ki őket.
2021. aug. 13. 08:18
 10/18 A kérdező kommentje:

P2 rettegés új szintje.

Szerintem nagyon jó film.

2021. aug. 13. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!