Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexfüggőség ellenszere? Úgy érzem nem számítok neki el akar hagyni én meg nem tudom elengedni.
Barátom előtt majd'belehaltam a szexhiányba, ill ffi hiányba, mert nem volt olyan, aki tetszene.
Vegre valahára eljott életembe az Egyetlen.
Teljesen rá vagyok kattanva, állandóan kell a szex.
Ami neki tetszik ugyan, de így kialakult az, hogy szószerint függök, amivel talán ő vissza is él.
Csak azert tart, mert ez tetszik neki, de amugy lazán lecserélne, ha olyanja van, mert gyanus, hogy már társkeresőzött mellettem, es ráadásul nem is őszinte, azaz lehet le se zárta.
Azaz ő nem függ tőlem ugy néz ki. Én, vagy más, neki mindegy.(de azt mondja nem mindegy de akk nem társkeresőzött volna, illetve azt nem tagadná hogy melyik csajt fűzte mert konkrétan lett vkije akit még ugyan nem d.gott meg de van, csak moat tiltva van stb)
Szóval ő nem tart attol, ha szakítunk, én meg igen:(
Állandóan nedvesedem, nagyon akarom őt, megadja ugyan, de akkor is folyamat létbizonytalanságban élek mellette, soha nem tudom mikor kapom utoljára. Mikor látom utoljára stb.ígérget ugyan de azok csak üres szavak.
Mikor szakitottam vele, olyan hatalmas lett ez az ösztön bennem, hogy muszájbol le kellett vele fekudnom és visszamenni. Saját magamat alázom.
Mert jött az a nem szabad, nem kaphatom érzés, és egy olyan hatalmas "de akarom nagyon kell" érzés, amit teljesen képtelen vagyok uralni.
Mostanában ugye nem győz megd.gni, mert nem múlik el ez bennem, valszeg pihenteti most az uj nőit, nekem meg olyan mintha létszükséglet lenne, ha nem is vagyok vele folyamat maszti maszti maszti es a ffihiány ffihiány állandóan. Nem normális ugy érzem. Tudatosan nem tudom irányítani.
Aztán belegondolok abba, hogy már a barátom elott mennyire szenvedtem, hiába a maszti!, ha ffi nincs, hogy mennyire hatalmas kín volt, és hogy ez vár megint.., és megint nem tetszik senki és nyominger srácok farasztanak le, es kuldom el a francba őket, mikozben kínlodom a szexhiánytol.
Mit tegyek függőség ellen?
Képtelen vagyok egyedül lenni, meg a pasik 90%-ával is, ami azt vonja maga után, h egyedül kell lenni, es ebbol csak a barátom a kiút, de ő meg soha nem tudni mikor hagy el, es rettegésben élek mellette.
Félek rettegek a barátom mellett, egyedul meg mikor esetleg évekig nem találok senkit aki kellene, aki a szememben Férfi, akkor az meg maga a Pokol. És a pokol vár.
A barátom rengeteg mindent íger.
De higyjem már el hogy nem hagy el, nem kell mas, imádja a puncim, mindig megkapom, mondtam de ez csak a jelen teljesen mas lenne ha ezt nem most hanem a jövőben hallanám De azt mondja a jövőben is hallani fogom.
De ezek szavak csak :(
Azon kívül?
Hogy lehet ebből kimászni?
Miért nem tudok en elfogado lenni? Miert a ritka 10% kell?
Miert ítélem saját magamat kvázi egyedüllétre inkább? Ez vmi rejtett mazochizmus. Mikor csak arra az Egyetlenre várok?
Es amikor megvan meg ugye függni fogok es elengedésképtelen.
Az egesz abbol ered hogy senki nem kell csak az a ritka kincs. Aki meg ha meg van, onnnstol nekem annyi:(
Mimt vmi ördögi kör. Egyedul se jo, aztán meg függök a másiktol.
#5 nem biztos hogy jó lesz az a pasi, hidd el..
Csak ő látja így..
#4 Amúgy az rejtett mazochizmus, de nem egyedi jelenség, rengeteg ilyen csaj van. És hidd el, addig tart ez nálad amig bizonytalanságban tart. Ha megkérné a kezed, és kedves lenne hirtelen, hamar lelépnél tőle.
Nem a kinezet a fő.
Sikeres ffi eleve
Van kiállása vonzo
A szex vele leirhatatlanul jo es Imádja a szexet!!!:)es nagyon minden jo es mindenre nyitott, amit akarok mindent nyújt mimdent imad de még annál is tobbre tanit,illetve kihoz belőlem, hogy mennyi minden van még ami jo, amit nem is tudtam.
Talán ahhoz hasonlo az egész, mint talán a filmekben. Amikor nem birsz magaddal, már megőrülsz, de ő sem bír, vad szenvedélyes, mindent félresöprő, meggátolhatatlan, letaroló, teljesen el vagytok szállva mintha be lennétek drogozva es abszolut nem lennél magadnál, agyban/fejben totálisan abszolut kisüt.
Felnőtt tapasztalt tudja mit akar celtudatos hatarozott.
Igenyes
Minden tökéletes amit viszont teljesen beárnyékol az hogy 1.ő valszeg nem fugg(de azt mondja de, de nem ugy nez ki),en meg függök kiszolgáltatott vagyok, csak szavakat igereteket kapok, kapcsolat ellenes tettei voltak, a hatalmas szárnyalásban teljesen akadályoz hogy meg tudjam élni az egeszet vele félelmek nélkul. Olyan szintű sokk amit művel(t), hogy nem tud /akar megbecsulni, ami hatalmas RED flag.
Ő nem az ami en, valszeg nem azt erzi amit en, ő nem azon megy keresztul amin en, valszeg.
De teljesen fel van tuzelve nagyon akarja adni, erzi azt a lángit bennem és teljesen átérzi, AKKOR mi a sz.rert kellett társkeresozni??? (Amit letagad hogy de ő nem!!)
4# pont az álmom amugy az is izgat.
Csak itt már kirohogtek kvázi ez miatt.
De pl orgazmus elott ha felhúzná a gyűrűt...nekem ez is csak izgato.
Plusz fétisem a pasikon az ékszerek..ergo ha lenne rajta...erted..(ezt ő nem tudja rolam amugy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!