Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan legyek jó domina?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek jó domina?

Figyelt kérdés

Az új párom végre switch természetű tehat hol dominans es en vagyok az alarendelt, hol szeretne alarendelt lenni. Nekem ez nagyon tetszik, mindig fantazialtam rola, de sajnos a gyakorlatban eleg nehezen esek ki a sub szerepből.

Fojtogatom meg paskolom, pofozom de ninxs tobb kreativitás:( esetleg valaki adna tippeket hogyan “alazzam meg” ugy hogy mindenkinek jo legyen?

23/L

2021. aug. 4. 23:04
 1/5 anonim ***** válasza:
31%
Vedd el a pénztárcáját.
2021. aug. 4. 23:08
 2/5 anonim ***** válasza:
52%
Lábfétises dolgok? Talppuszi, -nyali, rúgás vele akár ODA is:).
2021. aug. 4. 23:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Vallasd ki a piszkos kis vágyairól. Meztelenül térdeljen előtted és lélekben is legyen meztelen; tárja fel mi izgatja!

Ne nevesd ki akármilyen butaság is az, mert ezzel tudod majd legjobban dominálni.

2021. aug. 4. 23:36
 4/5 kovpet ***** válasza:

Az a baj ezzel, hogy ha ez nem belülről jön, akkor nem az igazi. Annyira meg nem lehetsz jó színész, hogy eljátszod.

De azért próbálkozni lehet, nézz femdom vagy female worship videókat és onnan vehetsz ötleteket.

2021. aug. 5. 10:19
 5/5 anonim ***** válasza:
adj rá erényövet!
2021. aug. 5. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!