Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha elmondanám annak a lánynak akinek tetszem hogy nem volt még barátnőm kiröhögne?
Ő nagyon szép, több barátja volt már. Nekem nem volt barátnőm és szüz is vagyok 24 évesen is.
Gáz lenne ezt elmondani neki?
Egy normális ember nem röhögi ki a másikat ezért, lehetnek okok, hogy miért szűz az ember 24 évesen is.
Elmondani én párkapcsolatban elmondanám, akkor tud segíteni a tapasztalatlanságodban.
Amíg nem kerül szóba a szex addig ne hozd szóba mert lehet elriasztja a tapasztalatlanságod (vannak ilyen lányok).
Ha már megkedvelt és le akar veled feküdni akkor elmondhatod neki, sőt, inkább mond el neki őszintén, akkor türelmes lesz veled és ő is fel tud készülni.
Amúgy a lányok simán "kiszagolják" ha szűz vagy, ha ő nem hozza szóba akkor az azt jelenti hogy nem zavarja de ha szóba kerül legyél őszinte, nem éri meg hazudni mert úgyis kiderül.
Először juss el vele a csókolozásig aztán majd ráérsz ezen kattogni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!