Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon beteges? Fizetnék azért lányoknak, hogy nyilvánosan verbálisan megalázzanak.
Figyelt kérdés
2021. aug. 4. 18:21
2/11 anonim válasza:
Szerintem nem beteges, én is fizetnék érte, hogy nyilvánosan megalázzon egy lány. Mondjuk nem verbális alázásért, hanem mondjuk, hogy leköpjön vagy a cipőjét lenyalattatja velem, meg ilyesmikért. Sajnos nagyon nehéz ilyen lányt találni... 😔
3/11 anonim válasza:
A társadalmi diszciplínák vonatkozásában az, orvosi értelemben meg nem az. Szubmisszív pasi vagy, akkor beteges a BDSM ha az alanynak szorongást okoz önmaga elfogadása, vagy az életvitelét, életminőségét jelentősen rontja a vágyai megélése.
4/11 anonim válasza:
Vennék egy új autót, a régi már nagyon öreg.
Szóval szíves örömest alázlak országszerte.
5/11 anonim válasza:
Itt semmi nem beteges. Ha a másik is defektes akkor az ő szemében normális vagy.
Mind így kezdi:"nem beteges, én is az vagyok"
Szóval ha van még egy hülye akkor seki nem az.
6/11 anonim válasza:
Durva, de szerintem belefér. Én a női fizikai agressziót próbálnám ki.
7/11 anonim válasza:
Kit érdekel,mi a beteges, ha megéri 😁
8/11 anonim válasza:
En is vagyom erre, de nem nyilvanosan. Es nem csak verbalisan :D
9/11 anonim válasza:
Mondjuk az ilyen fiúkat fizetés nélkül is megaláznám xd
10/11 anonim válasza:
Egyéb beteges vágyak, amikért fizetne valaki, beszélhetünk 😁
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!