Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek gaz, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gaz, ha egy pluggal a fenekemben megyek el egy hazibuliba?

Figyelt kérdés
Hetvegen lesz egy nagyobb buli, es az egyik fiu nagyon tetszik onnan, es szeretnem is hogy legyen valami vele. De borzasztoan izgatna, ha a buli kozben plug lenne bennem es senki se tudna. De ha a fiuval osszejonne valami spontan, es mar nem tudom kivenni, akkor vajon o gaznak tartana? Vagy furcsa latvanynak? Ki akarom probalni mar az analt is, de mi van ha o nem?

2021. aug. 4. 14:06
 1/10 A kérdező kommentje:
18L
2021. aug. 4. 14:06
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Ez is csak egy unatkozó iskolásfiú kérdése
2021. aug. 4. 14:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
igen
2021. aug. 4. 14:11
 4/10 anonim ***** válasza:
81%
mivan Lacika, ennyire unatkozol? előbb a fenekes kérdés, most meg ez...csainálj már valami hasznosat
2021. aug. 4. 14:13
 5/10 anonim ***** válasza:
77%

100 csajból talán egy tudná megmondani, mi az a plug! :-)

Mellesleg, ki a fenét érdekelne rajtad kívül, hogy mi van a fenekedben?

2021. aug. 4. 14:16
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Furcsának tartaná, de ha valakit egy házibuliban beráncigál egy nő valamelyik szobában szexre akkor megdugja akkor is ha egy fél propeller lóg ki a púzójából 😂
2021. aug. 4. 14:20
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez nem kamu, akkor: szerintem ha a fiú meglátja, az nagyon fura lesz, hisz random nem szokott csajokban plug lenni. Szerintem első alkalommal erős lenne, ahogy az anál is.

Ha izgat a plug, rakd be, menj el a buliba, beszélgess a sráccal, flörtölj vele. Kiveheted a plugot bármikor a mosdóban, de ha a végsőkig akarod húzni, akkor ha kezd kialakulni a dolog a sráccal, esetleg már bementek egy szobába stb, mondd hogy el akarsz menni még gyorsan mosdóba, majd akkor kiveheted a plugot.

Az anált szerintem ne dobd be egyelőre, vagy max második menetnél (ha lesz). Ha szimpi a srác és figyelmes, jó vele a szex, akkor úgyis lesz még következő alkalom és akkor mehet popsiba is. Én legalábbis olyannal ezt nem csinálnám, akiről nem tudom még, hogy milyen az ágyban. Ha már látom hogy óvatos lenne és az előjátékot se hagyja ki, akkor bíznám rá a popsim, különben összeszedhetsz egy rendkívül rossz és fájdalmas élményt is, ha rossz emberrel csinálod

N

2021. aug. 4. 14:21
 8/10 anonim ***** válasza:
83%

#8: ez miért olyan biztos? Engem is izgatott már ilyen, mentem el pluggal a fenekemben étterembe randizni, párom oldaláról családi összejövetelre, meg hasonlók. Volt hogy csak egyedül sétáltam egyet így az utcán, mert izgatott a helyzet, hogy bennem van de senki nem tudja mikor rámnéz.

A másik meg, hogy van egy fiú akivel össze akarna kavarni, ez se olyan hihetetlen, nekem is volt már ilyen, hogy egy baráti társaságból kinéztem valakit, akit meg akartam szerezni.

Az anál szex iránti kíváncsiság se akkora ügy, főleg nem 18 évesen. Én 17 évesen csináltam először. A mai lányok meg már amúgy is sokkal nyitottabbak meg kíváncsibbak, korábban kezdenek bele az ilyen szexuális dolgokba, mint a tinik régebben. Szóval nem látom, hogy miért lenne egyértelműen kamu a kérdés. Ha meg az, akkor én válaszoltam normálisan, annyi baj legyen. Max röhög egyet a szerencsétlen és annyi

2021. aug. 4. 15:04
 9/10 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem kevés! Tegyél még be egy műfarkat a nunádba, egy dildót a szádba, aztán úgy menj buliba!😂😂😂
2021. aug. 4. 15:47
 10/10 anonim ***** válasza:
93%
Nekem nem volna bajom vele, bár az se zavarna, ha lenne egy vibri a puncidban... Maximum mind a kettővel helyet cserélnék. :D De én azért kicsit extrémebb vagyok ilyen téren, mint az átlag, szóval ne én legyek az alapállapot. :D
2021. aug. 5. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!