Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gaz, ha egy pluggal a fenekemben megyek el egy hazibuliba?
100 csajból talán egy tudná megmondani, mi az a plug! :-)
Mellesleg, ki a fenét érdekelne rajtad kívül, hogy mi van a fenekedben?
Ha ez nem kamu, akkor: szerintem ha a fiú meglátja, az nagyon fura lesz, hisz random nem szokott csajokban plug lenni. Szerintem első alkalommal erős lenne, ahogy az anál is.
Ha izgat a plug, rakd be, menj el a buliba, beszélgess a sráccal, flörtölj vele. Kiveheted a plugot bármikor a mosdóban, de ha a végsőkig akarod húzni, akkor ha kezd kialakulni a dolog a sráccal, esetleg már bementek egy szobába stb, mondd hogy el akarsz menni még gyorsan mosdóba, majd akkor kiveheted a plugot.
Az anált szerintem ne dobd be egyelőre, vagy max második menetnél (ha lesz). Ha szimpi a srác és figyelmes, jó vele a szex, akkor úgyis lesz még következő alkalom és akkor mehet popsiba is. Én legalábbis olyannal ezt nem csinálnám, akiről nem tudom még, hogy milyen az ágyban. Ha már látom hogy óvatos lenne és az előjátékot se hagyja ki, akkor bíznám rá a popsim, különben összeszedhetsz egy rendkívül rossz és fájdalmas élményt is, ha rossz emberrel csinálod
N
#8: ez miért olyan biztos? Engem is izgatott már ilyen, mentem el pluggal a fenekemben étterembe randizni, párom oldaláról családi összejövetelre, meg hasonlók. Volt hogy csak egyedül sétáltam egyet így az utcán, mert izgatott a helyzet, hogy bennem van de senki nem tudja mikor rámnéz.
A másik meg, hogy van egy fiú akivel össze akarna kavarni, ez se olyan hihetetlen, nekem is volt már ilyen, hogy egy baráti társaságból kinéztem valakit, akit meg akartam szerezni.
Az anál szex iránti kíváncsiság se akkora ügy, főleg nem 18 évesen. Én 17 évesen csináltam először. A mai lányok meg már amúgy is sokkal nyitottabbak meg kíváncsibbak, korábban kezdenek bele az ilyen szexuális dolgokba, mint a tinik régebben. Szóval nem látom, hogy miért lenne egyértelműen kamu a kérdés. Ha meg az, akkor én válaszoltam normálisan, annyi baj legyen. Max röhög egyet a szerencsétlen és annyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!