Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felizgultok ti is a remixektől?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy hülyén hangzik. De arra az állapotra gondolok amikor már rég volt szex és úgy kefélnél egy nagyot és akkor meghallasz egy jó számot ami tökéletes ritmust adna a lökésekhez.... 😁
Pl: DMNDS & Fallen Roses - Calabria | Extended Remix
Úgy nyomnék egy-két menetet erre a számra...
2021. aug. 4. 13:18
2/6 anonim válasza:
Inkább egy jó mashup, főleg ha közben ott forr a jó vegyigyümi cefre az ablak alatt.
5/6 anonim válasza:
Mindenből az eredetit szeretem, vagy nem szeretem. A feldolgozások általában csak rontanak egy dalon.
6/6 anonim válasza:
En zenere nem izgultam fel, max klipre. Egyebkent akkor fordul elo szerintem, ha valamilyen zenere szexeltel, majd kesobb meghallod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!