Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találtok szexpartnert/kapcsolatot?
Nekem nincs taktikám. Bár nő vagyok, könnyen megy.
Szemezés. Beszélgetés. Aztán minden jön magától.
A szexpartner kereső oldalak számomra személytelenek
Igen az a második probléma hogy férfi vagyok
18eves
Hát ha valakihez odamész és benyögöd, hogy megyünk-e szexelni, jó eséllyel marha nagy fülest kapsz
Tudni kell beszélgetni, majd szépen terelni a témát…
#1 Azt régóta tudjuk hogy nektek sokkal könnyebben megy :D
#2 Ha élőben nem tudod lekommunikálni hogy mit is szeretnél akkor esélytelen, nincs olyan nő aki egy online beszélgetés után felmenne bárkihez szexelni (najó, a prostik).
Alap dolgoknál kell kezdeni:
Jó frizura, jó illat, ápolt arc és fogak, tiszta ruházat (cipő!!!) aztán irány egy szórakozóhely. Az sokat tud segíteni ha nem vagy takony részeg, 1-1 ital belefér hogy ellazulj, aztán szépen kultúráltan le lehet szólítgatni a lányokat, beszélgetést kezdeményezni, érdeklődni felőle hogy mik a céljai az este és ha úgy látod hogy nyitott feléd akkor finoman virágnyelven elhívhatod magadhoz. Ha jól éreztétek magatokat akkor lehet folytatni.
Amúgy egy hosszabb távú kizárólag szexkapcsolat leginkább régi barátok, kollegák között jön létre akik sok időt töltenek együtt csak épp "nincs senki kéznél"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!