Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az összes szexpartner kereséss...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az összes szexpartner kereséssel kapcsolatos oldal kamus? (39F)

Figyelt kérdés

Kipróbáltam egy jó pár szexpartnerkereső oldalt, de nagyon kamusnak tűnik majdnem az összes.

2 éve vagyok már egyedül, nagyon sokat dolgozom és utazok, nem vágyom komolykapcsolatra, viszont szeretnék egy "szabadidőpartnert" találni magamnak, még apróhírdetéssel is próbálkoztam, sőt még anyagilag is támogatnám, de nagyon semmi, lehet rossz platformokon próbálkozom.

Valakinek van ilyen téren tapasztalata?

Köszönöm a válaszokat előre is!

2021. aug. 3. 18:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Soha nem fogom megérteni, hogy a férfiak miért prostikat, ingyenélő nőket, piócákat "támogatnak" ahelyett hogy a saját magukról és anyagi biztonságukról gondoskodnának? Főleg most, amikor egy gazdasági válság van kibontakozóban. Ne a gatyádban hordd az eszed! Az ilyen nők csak kihasználnak. Csak addig kellesz, amíg pénzed van, utána lapátra kerülsz! Nem csoda, hogy a hajléktalanok túlnyomó többsége férfi...
2022. szept. 10. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!