Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Szerintetek szexik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek szexik a kopasz férfiak?

Figyelt kérdés
2021. aug. 3. 10:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
75%
Nem, egyáltalán nem. Nagyon kevés azonnali kizáró ok van nálam, de ez az egyik. Egyszerűen számomra egyáltalán nem vonzó.
2021. aug. 3. 10:20
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

ez egyéni, hogy kinek áll jól, úgy mint a szakáll

van, aki nagyon szexi kopaszon

2021. aug. 3. 10:21
 3/16 anonim ***** válasza:
57%
Számomra azok a pasik a legszexibbek, akik egyáltalán nem kopaszodnak, viszont tükörsima kopaszra borotválják a fejüket. Annak nem tudok ellenállni. 27/N
2021. aug. 3. 10:21
 4/16 anonim ***** válasza:
66%
Nem
2021. aug. 3. 10:23
 5/16 anonim ***** válasza:
82%

Van egy fiú, aki nagyon tetszik nekem, göndör barna haja volt, de levágták neki és most kopasz :(

Persze az arca még ugyanúgy helyes, de azért hajjal sokkal jobb volt, meg kell hagyni...

2021. aug. 3. 10:27
 6/16 anonim ***** válasza:
78%
Számomra egyáltalán nem az. Nekem mindig is a hosszú és dús haj jött be.
2021. aug. 3. 10:30
 7/16 anonim ***** válasza:
51%

Én pasi vagyok, de szerintem addig legyen jó, divatos haja valakinek amig van. Ezért sem sajnálok pl kiadni pénzt egy normális fodrászra, mert lehet 5 év múlva, 30 évesen meg már nem lesz.

Nyilván ha kopaszodsz inkább borotváld le, mert ezek a "madárfészek" hajak, meg hiányos hajak sztem rohadt gusztustalanok... vagy legyen hajad vagy borotváld le, de ilyen forgónál 10cm es körivben hiányos hajat ne hagyjon meg senki szerintem.

2021. aug. 3. 10:31
 8/16 anonim ***** válasza:

Attól függ, és szerintem ebben sokan egyetértenek.

Annál, hogy valaki kopaszodik, és mondjuk 35 évesen már alig pár szál haját fújja a szél elöl, miközben hátul meg tonzúrás és olyan mint egy ötven éves, annál sokkal jobb, ha le van nyírva teljesen. A full kopaszság messze nem öregít annyira, mint a folyamatban lévő kopaszodás kombinálva az őszüléssel.

Tehát így nézve jobb opció.

Másrészt a teljes kopaszságot sokan a "kopasz-kigyúrt kidobóember" képével mossák össze, tehát olyan bunkó külsőt kölcsönöz a kopasz fej viselőjének.

Én kopromisszumként javasolnék egy sapkát. ismertem egy srácot, aki durván kopaszodott, és mindig baseball sapkában járt, ilyen ismertető jegye lett a sapka, így nem is azt vetted észre, hogy mennyire kevés haja van.

2021. aug. 3. 10:33
 9/16 anonim ***** válasza:
66%
Nem.Nekem a dús hajú pasik jönnek be.
2021. aug. 3. 10:37
 10/16 anonim ***** válasza:
A legtöbb nőnek nem, de vannak olyan nők akiket nem zavar annyira, illetve vannak olyan férfiak akik bár erősen kopaszodnak de a személyiségükkel, a kisugárzásukkal kompenzálni tudják ezt.
2021. aug. 3. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!