Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek szexik a kopasz férfiak?
ez egyéni, hogy kinek áll jól, úgy mint a szakáll
van, aki nagyon szexi kopaszon
Van egy fiú, aki nagyon tetszik nekem, göndör barna haja volt, de levágták neki és most kopasz :(
Persze az arca még ugyanúgy helyes, de azért hajjal sokkal jobb volt, meg kell hagyni...
Én pasi vagyok, de szerintem addig legyen jó, divatos haja valakinek amig van. Ezért sem sajnálok pl kiadni pénzt egy normális fodrászra, mert lehet 5 év múlva, 30 évesen meg már nem lesz.
Nyilván ha kopaszodsz inkább borotváld le, mert ezek a "madárfészek" hajak, meg hiányos hajak sztem rohadt gusztustalanok... vagy legyen hajad vagy borotváld le, de ilyen forgónál 10cm es körivben hiányos hajat ne hagyjon meg senki szerintem.
Attól függ, és szerintem ebben sokan egyetértenek.
Annál, hogy valaki kopaszodik, és mondjuk 35 évesen már alig pár szál haját fújja a szél elöl, miközben hátul meg tonzúrás és olyan mint egy ötven éves, annál sokkal jobb, ha le van nyírva teljesen. A full kopaszság messze nem öregít annyira, mint a folyamatban lévő kopaszodás kombinálva az őszüléssel.
Tehát így nézve jobb opció.
Másrészt a teljes kopaszságot sokan a "kopasz-kigyúrt kidobóember" képével mossák össze, tehát olyan bunkó külsőt kölcsönöz a kopasz fej viselőjének.
Én kopromisszumként javasolnék egy sapkát. ismertem egy srácot, aki durván kopaszodott, és mindig baseball sapkában járt, ilyen ismertető jegye lett a sapka, így nem is azt vetted észre, hogy mennyire kevés haja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!