Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Játék a spermával?
Lányok, milyen spermás játékokat csináltatok már, mielőtt lenyeltétek?
Gondolok itt pl. össze keverni a sűrű toroknyállal és úgy kihúzni stb
Nem hiszem, hogy valódi élvezetet kapsz attól, ha a lány gusztustalankodik. De ha igen, akkor lépj tovább, produkáltok még más anyagokat is. Egészségetekre!
:(
Párom nevében is tudok nyilatkozni, nekem is ez a véleményem. Felolvastam neki és ezt válaszolta:
"Fohj de undorító emberek vannak :D"
Saját részről az orál végén ritkán van szájbaélvezés, nem szeretem az ízét. N
Én imádom. Nálunk van játék vele. A számba megy el, utánna csókolózunk, hogy az még a számba van. Viszont, ha az arc, cicire, testre megy ő nyalja fel és úgy csókolózunk. Általában én fogyasztom el, de van, hogy megosztjuk. De ha a párom kinyal akkor is imádom a csókot, magamat érezni. Tiszták vagyunk és egészségesek, valamint nem undorodunk saját magunktól, így a saját tesnedveinktől sem.
És még mielőtt valaki beszólna természetesen a pisi, kaki nem jázszik. Azért nálunk is vannak határok.
N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!