Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis/átlag alatti farok is lehet izgató/kívánatos?
Egy farok nem lehet kívánatos.
Maximum a tulajdonosa. Önmagában egy fasz csak egy fasz.
Szerintem meg az összhatás, az esztétika sokkal fontosabb a lányoknak a fsz tekintetében, mint a puszta méret. A szép farokra nagyon rá tudnak gerjedni, szívesen fogdossák, puszilgatják, nézegetik, dicsérgetik, játszanak vele.
És a helyzet az, hogy a nagy farkak kisebbik hányada szép, a többsége valamilyen szempontból ormótlan, aránytalan, groteszk.
8-as: igaz, én pont így csinálom.
Egész rövidre szoktam, najd hagyom nőni egy ideig. Mindig szőrös valamennyire, de nem full bozont.
A 8-as képviseli itt a józan észt.
Az emberek többsége – már meg ne haragudjatok – ész nélkül alkalmaz ökölszabályként dolgokat. Ilyen a „szőrtelenül nagyobbnak látszik“. Ami kb. a közepes fszokra igaz, azoknál tud 1-2 centi vizuális tuningot adni a borotváltság, mert nem fedi szőr a tövét. A nagy fszon hiába van szőr, úgy is látszik a valódi mérete, a kis fszon meg csak ront a szőrtelenség, mert kisgyerekkukivá teszi. Ha kisebb méretű vagy (nem szégyen az), hagyd szőrösen, az férfiasítja.
A lányoknál hasonló hülyeség, hogy minden puncitípusra ráhúzzák a „szőrtelen szexibb” szabályt. Miközben a zárt babapunciknak, pláne, amik nem hosszúvágatúak, hanem rövid a résük, sokkal jobban áll a szőrösség.
Minden típusú faroknak/puncinak más szőrzet vagy szőrtelenség áll
jól, ahogy a különböző arc- és fejformáknak is más haj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!