Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alátámasztja nekem ezt valaki?
14 év feletti értelmezése
Alakulóban vagyok egy 14 éves lánnyal, én 18-at töltöttem be idén májusba.A lány október 7-én tölti be a 15-öt. A szülei szeretnek, be is mutatkoztam már. Nem vagyok biztos mindenben és segítséget szeretnék kérni. A kapcsolatunk legális? Illetve milyen törvények vannak a szexuális életre? Úgy olvastam 14 év felett legális. Megjegyzem, hogy semmit nem szeretnék elsietni vele, pettingnél nem is jutottunk tovább.
14 év feletti alatt azt értjük, akinek megvolt már a 14. Születésnapja? Úgy értem, hogy pl a mi esetünkben ugye a lány 14 éves és 9 hónapos. Nem kell megvárni, hogy 15 legyen? Kicst a 14 év feletti kifejezéssel volt gondom. Köszönöm a válaszokat.:)
18F
Ahj, ennyi ugyanezen a kérdéskörön problémázó kérdést...
Nem buzdítalak semmi illegálisra, de komolyan, ki a f@szt érdekelné ha 13 év 9 hónapos lenne és úgy dugnád meg???? Rádtörnek a TEKesek mikor berakod a farkad, vagy mire számítasz?
Első kapcsolatomról van szó és ezért kérdeztem. Hisz én idén töltöttem be a 18-at tehát nagykorú vagyok. Amikor megismertem 14-17 volt a felállás
18F
Köszönöm szépen a válaszokat.
Azért is kérdeztem meg, mert valaki azt mondta nekem hogy a 14 év felettit 15nek kell érteni és kicsit a petting miatt megijedtem.
18F
#7 igen ezt mondtam nekik én is.
Hogy ha 15-től lenne legális akkor azt írták volna, de hát ők állították hogy az számít 14 év felettinek. Nem álltam le vitázni velük:)
18F
#9 nem teljesen 4 év. 17 éves voltam amikor megismerkedtünk. Nagyon határ volt nekem így is, de belementem, mert nem sok kell már a 15-höz neki, na meg nagyon szeretem is. Nemrég lettem 18. Én megértelek, hogy neked ez nem tetszik. Én csak a jogi oldalára voltam kíváncsi. De ez megint megítélés ha még mindig 17 lennék, egy rossz szava se lenne senkinek.
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!