Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vicces szex sztorik ?
Figyelt kérdés
Pl volt hogy ilyen nagy családi ebéden voltunk valami étteremszerűségben... mi előbb leléptünk volt barátnőmmel, akkor már tudtuk hogy mi lesz ebből... szóval hazaértünk ruha le és adjuk neki... aztán szülők is megjelentek nemsokkal utána :D Hát elég gyorsan kellett befejezni szerencse zárva volt ajtó így nem láttak be, de a hiányosabb öltözékből nem tudom mit szűrtek le :D2021. aug. 1. 13:33
1/4 anonim 

válasza:

Ha nem láttak be honnan tudták, hogy hiányosabb az öltözék?
3/4 A kérdező kommentje:
1- hát tudod a szexnek van olyan mellékterméke hogy sperma :D na azokat is el kell valahogy tüntetni, és hát nem teljes harcidíszben vonultunk ki azért :D
2021. aug. 1. 13:41
4/4 anonim 

válasza:

Pont akkor kerültem hangulatba, amikor a barátom Gyűrűk Ura maratont tartott. A kanapén punnyadt, én meg ott szenvedtem felette de nem hatott rá semmilyen taktika, csak a képernyőt bámulta és bazsalygott nagy fölényesen. Vagy 15, a trilógiával kapcsolatos kérdésbe beletelt (nehezen szenvedtem ki a helyes válaszokat), mire megállította és hajlandó volt akcióba lendülni.
Ez nem annyira vicces de azóta inkább nem próbálkozok, ha Gyűrűk Urát néz. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!