Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan hitessem el vele az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hitessem el vele az egyszerű tényt, hogy nekem tényleg ő a legvonzóbb lány?

Figyelt kérdés

elég önbizalomhiányos, és nem tudja elhinni, hogy azért vagyok vele, mert olyannak látom, mint amilyennek mondom.

Nem szoktam hazudni, nekem így plusz kilókkal, striákkal, is egy csoda, és őrületesen kívánatosnak tartom. Olyan nehéz így, mert azt hiszi a bolondját járatom vele, pedig szimplán csak szeretem.

2021. aug. 1. 11:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy.

Tök felesleges erőfeszítés. Úgysem fogja elhinni, sehogy.

2021. aug. 1. 11:24
 2/4 anonim ***** válasza:
68%
Dugd meg úgy hogy füstölögjön ha kihúztad, napi legalább kétszer. Aztán rájön magától.
2021. aug. 1. 11:25
 3/4 anonim ***** válasza:

nekem is volt eléggé telt partnerem több is, volt aki idővel rájött valóban mennyire beindít és imádom olyannak amilyen

ha nem mérgező az önbizalma, akkor lehet vele együtt élni, de ha sok és nincs javulás, akkor vége lesz a dolognak idővel, mert nem lehet bírni

2021. aug. 1. 11:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Eleinte én sem hittem el, hogy a párom őrülten vonzónak tart.

Aztán elgondolkodtam, hogy nem bírja abbahagyni a nyalást sokadik orgazmus után sem, nem akarja befejezni az aktust, mindenhol simogat, csókolgat, ki se veszi a szájából a mellem...

Biztos nem azért van, mert annyira undorodik tőlem.

Szeresd a testét ahogy csak tudod, és el fogja hinni! :)

2021. aug. 1. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!